Monica Pop dă de pământ cu vaccinul anti-COVID: „Trebuie sa fie categoric opțional. Ca și cel antigripal, că tot un fel de gripă e!”

Monica Pop spune că vaccinul anti-COVID va fi opțional, deși mulți îl consideră obligatoriu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Monica Pop spune că vaccinul anti-COVID va fi opțional, atunci când va fi descoperit, deși alți specialiști sunt de părere că acesta trebuie să fie obligatoriu. “Optional, in nici un caz obligatoriu! Vaccinul ANTI-COVID, dacă va exista, trebuie sa fie categoric optional, ca si cel antigripal,că tot un fel de gripă e! In nici un caz si pentru nici o categorie de oameni nu obligatoriu!”, a postat celebrul medic oftalmolog. (vezi cum să porți corect masca de protecție dacă ai ochelari)

Citeste si: Coronavirus Romania - Cand va fi varful imbolnavirilor. "Nu exista un grup de varsta care sa fie protejat de acest virus”

Citeste si: Monica Pop a răbufnit. A vorbit despre haosul din spitale

Citeste si: Medicul Monica Pop, despre cele două alimente banale pe care trebuie să le ai în casă, în timpul pandemiei de coronavirus

Recent, Monica Pop s-a arătat revoltată de faptul că prețurile au crescut la produsele esențiale, în timpul pandemiei. “Au fost promisiuni... poporul a asteptat, in perioada grea de urgenta-alerta, un ordin de plafonare a preturilor la alimente si medicamente!!!”. Din pacate, preturile au tot crescut!!! in situatia in care veniturile, se stie, au scazut!!! se aude???!!!Am crezut mereu in empatie, in solidaritatea românilot la greu. Ea există, dar cu mari exceptii! Magazinele au avut vinzari ca niciodata! Cu toate astea, preturile au tot crescut in loc sa ramina pe loc!”, a notat Monica Pop.

Citește CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate