Monica Pop, dezvăluiri despre Cristina Țopescu: ”Așa a decis ea!” Ce a spus medicul chiar în fața capelei VIDEO

Stiri

Monica Pop, dezvăluiri despre Cristina Țopescu: ”Așa a decis ea!” Ce a spus medicul chiar în fața capelei VIDEO

Monica Pop, prietenă cu fosta jurnalistă Cristina Țopescu, a făcut declarații chiar din fața capelei unde a fost depus sicriul acesteia.

Medicul Monica Pop, bună prietenă cu fosta jurnalistă găsită moartă în casă, a venit miercuri dimineață la capela Cimitirului Bellu, pentru a-și lua rămas bun de la Cristina Țopescu.

La plecare, Monica Pop a vorbit despre decizia Cristinei Țopescu de a fi incinerate și a precizat că toată lumea știa că ata își dorește. ” Toată lumea știa că incinerarea e alegerea ei. Cristina a vrut așa, atunci trebuie să fie așa.

Am primit mesaje de la diverse persoane să transmit familiei că le dăruiesc ei un loc de veci, doar să nu o incinereze pe Cristina. Dacă ea așa a vrut, trebuie să fie așa cum și-a dorit ea”, a spus Monica Pop, în fața capelei.

Medicul a mai explicat și de ce prietenii nu s-au îngrijorat de dispariția ei mai bine de două săptămâni.

”Cristina era mai sensibilă, dar așa era ea...

Bucuria ei erau cățeii, se întâlnea cu prietenii ei doar când voia ea... Se vedea cu ei doar când voia ea! Așa a decis Cristina, să stea singură de Crăciun”, a mai spus Monica Pop.

Citeste si: Mama Cristinei Țopescu a dezvăluit ce se va întâmpla cu cenușa fiicei sale după incinerare! Emoționant, ce a ținut bătrâna tot timpul în mână VIDEO

Citeste si: Primele imagini de la capela unde este depusă Cristina Țopescu! Lângă sicriu este fratele ei! Cine este prima vedetă care a ajuns la cimitir FOTO&VIDEO

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă! Monica Pop spune că fosta jurnalistă și-a dorit să fie incinerată

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă duminică seară, după ce o prietenă, care era și vecină, a sunat la 112 spunând că nu o mai văzuse pe fosta jurnalistă din preajma Crăciunului. Vecina a intrat în curtea Cristinei Țopescu, pentru că nu mai vazuse nici o mișcare prin casă, s-a uitat pe geam și a zărit doi câini morți.

Oamenii legii care au venit după apelul acesteia la 112 au găsit-o pe Cristina Țopescu moartă, în pat, în plus, cadavrul era aproape mumificat. Se bănuiește că fosta jurnalistă ar fi murit de circa trei săptămâni. 

Cristina Țopescu va fi incinerată joi, după ce miercuri dimineață, sicriul cu trupul acesteia a fost depus la capela Cimitirului Bellu. Familia și prietenii susțin că fosta jurnalistă îți exprimase dorința de a fi incinerată.