Monica Pop e convinsă că Alexandra şi Luiza trăiesc: „Doamne, fă o minune! Nu le lăsa!”

Amicii au aflat că Monica Pop e convinsă că Alexandra şi Luiza trăiesc.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

E clar că Monica Pop e convinsă că Alexandra şi Luiza trăiesc. Celebrul medic oftalmolog urmăreşte cu sufletul la gură cazul de la Caracal, al cărui protagonist este Gheorghe Dincă, care a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Cu toate acestea, sunt mulţi care cred într-o teorie care spune că Dincă lucra pentru o reţea care făce atrafic de fete şi că nu avea interes să le ucidă pe fete. (vezi ce descoperire şocantă s-a făcut în casa lui Dincă)

Citeste si: A fost găsită femeia îmbrăcată în roșu cu care s-a întâlnit Luiza Melencu înainte să fie răpită de Gheorghe Dincă

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Un jurnalist a sunat la poliția din Deveselu și a cerut informații în limba engleză! Cum au reacționat agenții din localitatea care găzduiește scutul NATO?

Citeste si: Alexandru Cumpănașu lansează noi acuzații: „Dar dacă procurorii consideră că nu trebuie audiați, voi muri eu cu ei de gât”

Monica Pop e convinsă că Alexandra şi Luiza trăiesc: "Le-a răpit pentru a fi distribuite reţelei, de ce să le suprime?" 

De aceeaşi părere este şi Monica Pop. „Acum românii nu se gândesc la politică, alegeri, preşedinţi, guverne, vor cu toţii un singur lucru, din toată inima lor mare: să fie în viaţă Alexandra şi Luiza! Le-a răpit pentru a fi distribuite reţelei, de ce să le suprime? Risc enorm pentru el! Doamne, fă o minune! Nu le lăsa! Ai grijă de toţi românii! Deja e prea mult! Greşeli, acuze, suspiciuni, neîncredere...”, a postat Pop.

Monica Pop e convinsă că Alexandra şi Luiza trăiesc: “Cu siguranţă sunt în viaţă" 

S-a aflat că Monica Pop e convinsă că Alexandra şi Luiza trăiesc. “Cu siguranţă sunt în viaţă, pentru că nefericiții ăia le-au răpit pentru a le exploata, nu pentru a le ucide. Pe de altă parte, ancheta este un mare fâs. Râcâie pereții şi prăşesc curtea, în loc ca o parte din ei să meargă pe firul rețelei şi să caute fetele. Se feresc ca de foc să deranjeze reţeaua. DE CE OARE?”, a răspuns o prietenă a Monicăi Pop.

Galerie foto 
Citește și:

Ce a declarat Gheorghe Dincă despre ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceșanu! Declarații zguduitoare ale monstrului din Caracal: „Am observat că mișca un picior...”

Apelul unui tată din București: Fetița lui nu se mai oprește din plâns! "Ofer recompensă"

O nouă descoperire șocantă în casa lui Gheorghe Dincă! Ucigașul din Caracal a turnat beton peste...

Ultimă oră. S-a făcut plângere penală pe numele soției lui Gheorghe Dincă! ”Au fost mai multe victime între Luiza şi Alexandra”

Bilanț Covid-19, 22 septembrie! 45 de persoane au murit în ultimele 24 de ore

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies