Monica Pop l-a vizitat pe Mihai Constantinescu la spital! Care este, de fapt, starea artistului. Celebrul medic, extrem de revoltată

Monica Pop l-a vizitat pe pe îndrăgitul cântăreț Mihai Constantinescu, aflat în comă, la spital. Cunoscutul medic a mărturisit că artistul este foarte bine îngrijit.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Monica Pop a dezvăluit pe Facebook care este starea lui Mihai Constantinescu, având, totodată, un mesaj foarte dur pentru cei care lansează diverse ipoteze legate de artist.

"Bolile și dramele vedetelor folosite josnic de unii speculanti din presa de scandal care fac de rușine media! Pt că li se permite! De ce?
MIHAI CONSTANTINESCU în prim plan!

P.S.:NU am spus nimic de starea medicalâ, decit că e stabil si că luptă, dar aberatiile unora din media continuă (adâugat azi, joi 11iulie, după ce am vâzut).Nemernici!

Am fost ieri la Floreasca sâ-l vâd pe Mihai. Terapie Intensivă. Mai multi pacienti. Curat, mirosea frumos deși sînt bolnavi grav, cîtiva in comâ. Bine ingrijiti, muncâ "la galere"! Medici și personal foarte competenti si dedicati. Fac tot ce este posibil. Uneori, e, alteori... Dar nu abandonează nici atunci cînd consideră că șansele sînt minime!
Prietenul Mihai, stabil.Eforturi intense. El luptă, alâturi de colegii mei.
Medicii nu au fâcut nici un fel de anunțuri, nu credeti in fabulatiile unor "știriști* de proastă calitate care inventeazâ tot felul de lucruri apocaliptice pt publicitate si fac astfel de rușine breasla lor. Jos, foarte jos! Nu le pasă cît râu fac! Nu se gîndesc că ar putea fi si ei sau apropiatii lor în aceeași situatie! Boala nu alege si nu e normal sâ folosească nenorocirile oamenilor pt a aduce publicitate!!!
Medicii își fac datoria cu prisosințâ. Si atit! Sper să se audă si sâ se ia mâsuri impotriva șacalilor care nu fac decit să aducâ râu și întuneric in sufletul naivilor care îi cred. Tot mai putini, sper!", a scris cunoscutul medic pe Facebook.

fara descriere

Monica Pop, mesaj dur și zilele trecute

Cunoscutul medic a mai transmis un mesaj dur legat de informațiile apărute în media despre Mihai Constantinescu.

"SADISM si goana dupâ publicitate ieftinâ, de joasă calitate!
TERMINATI cu știrile NESIMTITE despre deconectarea de la aparate a lui Mihai Constantinescu, mare artist si drag prieten! NU ARE NICI O LEGATURA CU REALITATEA!!!

Pe lîngă faptul că Simona, draga, sensibila și iubitoarea lui soție nu ar fi fost niciodată de acord, LEGEA NU PERMITE ASA CEVA in nici un caz. Nici deconectarea, nici eutanasia. Sint echivalate cu CRIMA! 
Medicii au menirea de a da viațâ și sânătate, nu de a o lua cu bună știință! CUM SA CONDAMNE UN MEDIC UN PACIENT LA O MOARTE SIGURÂ???!!! Ca sâ nu uităm că, dacă există o șansă cît de micâ, trebuie făcut totul pt a o valorifica! Am vâzut nenumărate cazuri de reușitâ! Si de eșec,! Dar, de ce să nu sperâm și sâ descurajâm mereu cu râutate și știri catastrofale?! Cei care publicati așa ceva, nu aveti nici suflet, nici Dumnezeu! Nici rude dragi care ar putea fi si ei cîndva intr-o grea situatie medicalâ ?! Ati vrea sâ se scrie la fel?", scria Monica Pop.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate