Vedete

Monica Roşu nu îşi imagina că va abandona Exatlon. Ce nu a mers în echipa Faimoşilor şi de ce s-au format bisericuţe

Monica Roşu abia s-a întors înb România, dar gândul îi este încă la ce se întâmplă în Republica Dominicană.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Monica Roşu abia s-a întors în România, dar gândul îi este încă la ce se întâmplă în Republica Dominicană. 
 
„Nici eu nu mi-am închipuit că voi pleca aşa. Sunt emoţionată, totul e destul de proaspăt. A fost o experienşă frumoasă, grea. Revedeam imaginile şi mă gândeam la reacţiile despre care s-a vorbit şi am avut şi eu reacţii de care nu sunt mândră. Mi le asum, îmi cer scuze faţă de persoanele de acolo. Cumva, te emoţionează pentru că ştii că au fost şi lucruri frumoase, şi greutăţi. Chiar a fost o cu totul şi cu totul altă experienţă. 
 
Eu de când i-am cunoscut pe membrii echipei le-am spus că e importantă echipa. Aşa mi-am dorit să fie şi acolo. Nu ştiu ce nu a mers. Fiecare dintre noi a făcut tot ce a ţinut de el să aducă acele puncte, dar fiecare are o limită. Şi noi am căutat răspunsuri. 
 
 
La început am fost cu toţii, serile eram împreună, admiram focul. După un anumit timp e normal să stai cu fetele. Dacă îmi petreceam mai mult timp cu fetele, nu însemna că nu suntem o echipă. Cred că suntem oameni maturi, nu putem să ne supărăm că noi am stat fetele şi ei băieţii într-o parte. Când mergeam pe traseu noi eram o echipă. Nu ştiu dacă băieţii nu au mai dat tot. Eu le-am spus mereu că pot. Nu e uşor să stai două luni la baracă, să pierzi meci de meci. Eu ca sportiv care a fost antrenată mereu pentru a câştiga, e destul de frustrant. Încerci să te regăseţti, să te aduni. Depinde foarte mult de fiecare, oamenii de echipă văd foarte diferit lucrurile. Eu încă cred că echipa era cea mai importantă.
 
Nu ştiu până unde ajungeam (n.r. -  în competiţie), ştiu că tot ce ţinea de mine, făceam. Problema la genunchi a apărut de mult. Că mă durea, că nu mă durea, intram pe traseu. Cred că echipa noastră nu a avut noroc deloc pentru că am avu şi multe accidnetări, auplecat oameni, au venit oameni. Când încercai să închegi, se întâmpla ceva”, a declarat Monica Roşu în platoul FanArena.
 
 

Galerie foto  Urmatorul articol