Monica Roşu, revoltată de comportamentul colegilor săi de la Exatlon! De ce a plâns de fapt concurenta la finalul duelului cu Paula Vieru

Monica Roşu s-a duelat cu Paula Vieru la Exatlon. La final, învinsă, Paula a fost eliminată de la Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Învingătoare, Monica Roşu nu a avut parte însă de momente prea plăcute. Şi asta pentru că, după finalul duelului, doar Cristina Nedelcu a venit să o felicite.

Deşi, la ceremonie, Monica Roşu a plâns şi a mărturisit că a fost un duel ”ciudat” şi că o parte din ea  şi-ar fi dorit să plece acasă, adevărul despre lacrimile vărsate era altul.

Imediat după duel, când toţi ceilalţi colegi o îmbrăţişau pe Paula, Monica Roşu îi mărturisea Cristinei Nedelcu dezamăgirea ei vizavi de echipă. ”Să le spun că le mulţumesc pentru felicitări şi pentru susţinere. Avem echipă! O echipă minunată”, a spus ironică Monica Roşu.

De altfel, şi în timpul duelului, după ce Monica Roşu începuse să se distanţeze de Paula, aceasta le-a spus colegilor, care stăteau liniştiţi pe bancă şi nu se bucurau de victoria ei:  ”Dar ce e cu înmormântarea asta pe banca?”. Doar Giani Kiriţă îi răspunsese atunci că nu au cum să se bucure, să dea sfaturi, ca să nu se interpreteze, că ei doar aşteaptă sfârşitul duelului.

Monica Roşu de la Exatlon, supărată pe colegi! ”Mă simt fără vlagă”

La ceremonia care a urmat duelului, Monica Roşu a mărturisit cu lacrimi în ochi, stările prin care a trecut, fără să le reproşeze însă ceva colegilor săi de echipă. ”Am trecut de un duel, a fost un duel foarte ciudat. Sincer, în momentul de faţă mă simt fără vlagă, simt că mi s-au terminat puterile. E destul de greu să lupţi cu un coleg, nici n-am putut să trag foarte tare pe traseu pentru că ştiam că Paula este nouă, n-a mai făcut traseul. Sunt sentimente amestecate. Pe de o parte, mi-ar fi plăcut să plec acasă, dar cred că încă nu e momentul. E un joc pe care n-aş mai vrea să îl repet," a declarat Monica Roşu, concurenta rămasă în competiţia Exatlon.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate