Monica Tatoiu, clipe cumplite pe masa de operație: „Era să mor și m-am rugat...”

Monica Tatoiu a trecut prin clipe cumplite și a fost la un pas să moară. Vedeta a povestit ce i s-a întâmplat, iar momentul este unul cutremurător.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Monica Tatoiu este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. Vedeta reușește prin fiecare declarație de-a sa să îi uimească pe fani.

După ce zilele trecute a dezvăluit că și-ar dori să fie incinerată, deoarece nu ar suporta gândul ca fiul său să vină la mormântul său cu flori, Monica Tatoiu a dezvăluit un moment neștiut din viața sa.

Aceasta a scris pe pagina sa de socializare cum a decurs sarcina unicului său fiu. Astăzi, acesta împlinește 25 de ani, așa că vedeta a decis să scris despre primele momente din viață ale acestuia și despre cât de greu a decurs sarcina și prima perioadă din viața lui Victoraș.

fara descriere

Citeste si: Raluca Podea a rupt logodna cu Florin Pastramă, după ce a văzut imaginile incendiare în pat, cu Brigitte Sfăt! ”Mi-e silă”

Citeste si: Secretul lui Mirel Drăgan! Ce face Faimosul înainte de fiecare luptă

Citeste si: Reacția lui George Burcea, după ce Iulia Albu a făcut-o praf pe Andreea Bălan: ”Eu, dacă aş fi în locul vostru...”

„29 martie 1994 era într-o marți. La ora 9 în Spitalul Universitar Am făcut cezariană de frică, eră să mor de la anestezie. Copilul s-a născut cu un plămân nefuncțional.

fara descriere

Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după. Am vrut să mor și apoi m-am rugat. Și am promis să fiu cuminte cum mama m-a învățat și nu am ascultat-o. Și s-a făcut bine. Și este master diver. Împlinește astăzi 25 de ani.

fara descriere

E adult acum. Cu carte de muncă. Nici un sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tău. Oricât de mare este, tot pui rămâne.

L-am învățat tot ce m-au învățat ai mei părinți. E mai înțelept ca mine. La multi ani puiul meu de 25 de ani, marea realizare a vieții mele”, a scris Monica Tatoiu pe pagina sa de socializare.

Medicii i-au spus Monicăi Tatoiu că nu poate face copii

În trecut, aceasta a dezvăluit că medicii i-au spus că nu poate face copii, așa că s-a rugat extrem de mult.

„Mie mi se spusese că nu pot să fac copii. Dar copilul s-a născut”, – a declarat Monica Tatoiu într-o emisiune de televiziune.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate