Vedete

Monica Tatoiu s-a maritat din nou cu sotul ei! A purtat o rochie cumparata din America!

Monica Tatoiu si sotul ei si-au reinnoit juramintele in fata lui Dumnezeu. La eveniment au participat prietenii apropiati, iar cel care a condus-o la altar pe mireasa a fost Cristian Boureanu, un bun prieten al cuplului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Monica Tatoiu s-a maritat din nou cu sotul ei! A purtat o rochie cumparata din America!icon photo

"Cand faci un legamant, e bine sa il faci cu buna credinta. Macar atunci cand il faci. Dupa aia vezi ce faci. Dar atunci cand il faci, sa nu il faci cu degetele incrucisate", a declarat sotul Monicai Tatoiu.

Cristian Boureanu a condus-o la altar. "Ne leaga multe amintiri. O stiu de vreo 35 de ani. Nici macar nu mi-a fost profesoara, doar m-a pregatit. Pune mult suflet in tot ce spune si face si a dovedit ca nu trebuie sa iti pierzi credinta in D-zeu. In casnicie exista si greutati, si certuri, dar atunci cand faci un juramant, ar trebui sa il faci pentru totdeauna", a declarat Boureanu.

"Mireasa" Monica Tatoiu a purtat o tinuta spectaculoasa. "Rochia este cumparata din Manhattan, acum vreo 12 ani, dar am mai purtat-o o singura data", a precizat Monica Tatoiu pentru Teo Show.

Sotul Monicai Tatoiu, Victor, a marturisit ca nu o urmareste la tv. "Nu ma uit niciodata la nicio emisiune. De ce sa imi stric eu viata? M-am dus singur sa imi cumpar costumul. Nu e exact ce as fi vrut eu, voiam sa fie din altfel de in", a mai spus partenerul de viata al Monicai Tatoiu. 

 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune