Vedete

Monica Tatoiu s-a maritat din nou cu sotul ei! A purtat o rochie cumparata din America!

Monica Tatoiu si sotul ei si-au reinnoit juramintele in fata lui Dumnezeu. La eveniment au participat prietenii apropiati, iar cel care a condus-o la altar pe mireasa a fost Cristian Boureanu, un bun prieten al cuplului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Monica Tatoiu s-a maritat din nou cu sotul ei! A purtat o rochie cumparata din America!icon photo

"Cand faci un legamant, e bine sa il faci cu buna credinta. Macar atunci cand il faci. Dupa aia vezi ce faci. Dar atunci cand il faci, sa nu il faci cu degetele incrucisate", a declarat sotul Monicai Tatoiu.

Cristian Boureanu a condus-o la altar. "Ne leaga multe amintiri. O stiu de vreo 35 de ani. Nici macar nu mi-a fost profesoara, doar m-a pregatit. Pune mult suflet in tot ce spune si face si a dovedit ca nu trebuie sa iti pierzi credinta in D-zeu. In casnicie exista si greutati, si certuri, dar atunci cand faci un juramant, ar trebui sa il faci pentru totdeauna", a declarat Boureanu.

"Mireasa" Monica Tatoiu a purtat o tinuta spectaculoasa. "Rochia este cumparata din Manhattan, acum vreo 12 ani, dar am mai purtat-o o singura data", a precizat Monica Tatoiu pentru Teo Show.

Sotul Monicai Tatoiu, Victor, a marturisit ca nu o urmareste la tv. "Nu ma uit niciodata la nicio emisiune. De ce sa imi stric eu viata? M-am dus singur sa imi cumpar costumul. Nu e exact ce as fi vrut eu, voiam sa fie din altfel de in", a mai spus partenerul de viata al Monicai Tatoiu. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secreteicon photo

Stiri

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secrete

Botosaneanul care a lansat in spatiul public ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete sustine ca a fost el insusi victima acestora.

Titlu secțiune