Vedete

Monica Tatoiu s-a infuriat pe un celebru cantaret de muzica populara, care si-a parcat Mercedesul pe trotuar si i-a blocat strada! “Cuvantul “NU” pentru vedete in Romania e facultativ!” Vezi cum se apara Constantin Enceanu, care a fost fotografiat de Tatoiu! EXCLUSIV

Monica Tatoiu vrea ca pe strada ei sa se respecte legile, mai ales cele de circulatie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan, Cornelia Ionescu


Monica Tatoiu s-a infuriat pe un celebru cantaret de muzica populara, care si-a parcat Mercedesul pe trotuar si i-a blocat strada! “Cuvantul “NU” pentru vedete in Romania e facultativ!” Vezi cum se apara Constantin Enceanu, care a fost fotografiat de Tatoiu! EXCLUSIVicon photo
Monica Tatoiu locuieste pe o strada cocheta dintr-un cartier select al Bucurestiului si se arata contrariata de fiecare data cand cineva strica linistea si ordinea. Recent, Tatoiu i-a reclamat pe proprietarii unui club din vecinatate, pentru ca au dat muzica prea tare la botezul fiicei Biancai Dragusanu, apoi s-a aratat deranjata de faptul ca Anamaria Prodan, care detine o clinica de infrumusetare pe aceeasi strada, parcheaza constant in fata casei sale. (citeste totul despre scandalul monstru dintre Tatoiu si Anamaria Prodan).

In week-end, Tatoiu a mai avut un motiv de nemultumire. O masina Mercedes parcata in fata clinicii a blocat strada, in opinia femeii de afaceri. Tatoiu a fotografiat autoturismul, dar si pe proprietarul acestuia, cantaretul de muzica populara Constantin Enceanu.

 

Constantin Enceanu a fost fotografiat atunci cand se indrepta spre masina parcata pe strada Monicai Tatoiu
Constantin Enceanu a fost fotografiat atunci cand se indrepta spre masina parcata pe strada Monicai Tatoiu

“Domnul acesta, care printre alte canta, dar nu cunoaste bine articolul 143 din codul rutier, nu are nici o problema sa incalce legea. Pe o strada mai ingusta de 6 m nu ai voie sa opresti. Nu ai voie sa parchezi pe trotuar daca nu lasi 1 m pentru deplasarea pietonilor. Nu ai voie sa obstructionezi iesirile din garaj. Nu ai voie sa intri pe o strada cu indicatorul "interzis cu exceptia riveranilor". Cuvantul NU pentru “vedete” in Romania e facultativ.Pacat”, a comentat Monica Tatoiu.

Contactat telefonic, indragitul cantaret de muzica populara a fost extrem de calm si a dat dovada de o diplomatie extraordinara. Enceanu a specificat clar ca nu a zabovit pe strada mai mult de cateva minute, a vazut cand i s-a pozat masina, dar, cu toate acestea, nu vrea sa intre intr-un razboi mediatic cu nimeni, intrucat acest gen discutii publice nu il caracterizeaza.

Masina lui Enceanu a fost parcata pe trotuar, in fata clincii Anamariei Prodan
Masina lui Enceanu a fost parcata pe trotuar, in fata clincii Anamariei Prodan

“Nu vreau sa intru in polemica, sunt un om cu foarte mult bun simt si incerc sa nu deranjez pe nimeni niciodata! Sincer, nu inteleg deloc atitudinea unor anumite persoane, de ce ajung sa spuna asemenea absurditati pe o retea de socializare. Eu nu am facut decat sa imi duc sotia la o clinica de infrumusetare din Nordul Bucurestiului si am parcat masina pe strada timp de doua minute, perioada in care am urcat pana la receptie, sa vad de unde urma sa imi iau partenera de viata la plecare!!! Atat! Doua minute maxim, repet! Cand am coborat, am vazut ca mi se poza masina, dar nu am reactionat deloc, am zis ca asta e…sa faca omul ce o vrea! Insa, ma intreb, ar fi fost mai indicat sa imi las autoturismul in mijlocul strazii si sa blochez toata aleea sau a fost mai bine cum am procedat, am tras automobilul lateral, pe stanga, si s-a putut circula normal? In fine, nu vreau sa comentez mai mult pe marginea acestui subiect! E absurd!

Constantin  Enceanu este un apreciat cantaret de muzica populara
Constantin Enceanu este un apreciat cantaret de muzica populara

In plus, apropo de “vedete”, asa cum specifica doamna Tatoiu in comentariul de pe facebook, tin sa va spun ca nu ma consider vedeta, ci sunt un om obisnuit, ca oricare, doar ca ma bucur de aprecierea persoanelor consumatoare de muzica populara. Imi traiesc viata normal si ma bucur de lucrurile minunate care mi se intampla in familie”
, a declarat Constantin Enceanu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune