”Monstrul de la Caracal” este mult mai bogat decât s-a crezut! Cum s-a îmbogățit Gheorghe Dincă în anii '90, ce proprietăți și câți bani are în bancă?

Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe fetele din Caracal, este mult mai bogat decât se credea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Gheorghe Dincă trăia între gunoaie și câștiga un ban din vânzarea de fier vechi – cam asta este imaginea pe care ”monstrul din Caracal” a lăsat-o în fața autorităților.

Adevărul nu este deloc acesta. Dincă deținea la adresa la care locuia (Strada Craiovei nr 169) exact 10.047 mp, respectiv 1 hectar de teren intravilan. Terenul a fost achizționat de Dincă în nume propriu pe 16 februarie 1994 cu un act de vânzare-cumprare autentificat la Notariatul de Stat din Caracal. Cea mai mare parte a terenului se află în spatele curții (curtea are 2.000 mp) iar din această suprafață a vândut 700 mp către o familie tânără în 2018, în schimbul sumei de 22.507 lei.

fara descriere

În afară de proprietatea de la intrararea în Caracal, Dincă mai deținea alte două imobile. Informația apare chiar în raportul MAI, în contextul în care polițiștii au cerut mandat pentru 3 adrese, toate în proprietatea familiei presupusului criminal.

Citeste si: Prima declarație a Vioricăi Dăncilă după demiterea Ecaterinei Andronescu. Fostul Ministru al Educației a dat vina pe Alexandra: "Totuşi, eu am învăţat de acasă să nu mă urc cu un străin în maşină”

Citeste si: Cine ar fi intrat în casa criminalului din Caracal în timp ce Alexandra Măceșanu vorbea la 112

Citeste si: Căutarea Alexandrei Măceșanu a fost coordonată de clanurile de interlopi!

Dat în judecată de Asociația de Proprietari

Sora vitregă a lui Dincă spune și ea, până în urmă cu ceva ani, fratele ei și soția au locuit la bloc, în zona spitalului din localitate. Pe de altă parte, în decembrie 2018, Gheorghe Dincă a pierdut procesul cu asociația de proprietari și a fost obligat să plătească cheltuieli de întreținere în valoare de 1.897,43 lei.

fara descriere

Nu în ultimul rând, mașina cu care ar fi fost răpite cele două fete a fost achiziționată de inculpat în urmă cu doi ani. Un astfel de model de mașină, vechi de 14-15 ani costă în jur de 1.500-2.000 euro.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate