”Monstrul din Brașov” n-are cruce în cimitir! Taximetristul Ionuț George Nicolae a fost ucis de colegul de celulă, după ce torturase și omorâse două fete FOTO

La 10 ani de când Ionuț George Nicolae a fost ucis în celulă de un coleg, povestea taximetristului asasin este încă proaspătă în memoria brașovenilor.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

La 10 ani de când Ionuț George Nicolae a fost ucis în celulă de un coleg, povestea taximetristului asasin este încă proaspătă în memoria brașovenilor. Supranumit ”monstrul din Brașov”, Ionuț George Nicolae a torturat și omorât două femei, Vasilica Mihai (27 de ani) și Mădălina Motrună (17 ani), pentru bani.

Citeste si: Poliţia din Cipru a descoperit a şaptea victimă a unui criminal în serie

Conform anchetatorilor, Vasilica a fost ucisă în 2006 de Nicolae cu pioletul, în august 2007 criminalul torturând-o și ucigând-o pe Mădălina, fata adjunctului pompierilor din Brașov. Ca să scape de cadavre, Nicolae a ascuns corpurile sub o casă din Bacău, acolo unde procurorii le-au găsit în iulie 2008.

fara descriere

Încarcerat și cu șanse mari de a primi o pedeapsă de închisoare pe viață, Ionuț George Nicolae a murit în celulă, în mai 2009, asasinat de colegul lui, Cătălin Szasz, care a povestit apoi că l-a omorât pe Nicolae ca să scape el cu viață. 

fara descriere

Citește CONTINUAREA materialului pe știrilekanald.ro! 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate