Morga din Madrid nu mai face față. Mor tot mai mulți oameni. Ce se întâmplă cu trupurile acestora

Numărul persoanelor decedate în urma infectării cu coronavirus crește și în Spania. Autoritățile au anunțat că vor improviza o morgă.

Distribuie pe:

Morga din Madrid nu mai face față. Mor tot mai mulți oameni. Ce se întâmplă cu trupurile acestora


In articol:

Un patinoar din Madrid va fi amenajat ca morgă pentru a aduce trupurile victimelor coronavirusului în capitala care a depășit deja 1.000 de morţi.

Locul se află în apropierea târgului din capitala Spaniei, al cărui pavilion a fost transformat în spital de campanie cu o capacitate de 1.500 de paturi, care ar putea primi, potrivit autorităților, până la 5.500 de cadavre.

Citeste si: Coronavirus. Situaţia pandemiei covid-19 în lume: Peste un miliard de oameni îndemnaţi să se izoleze

Citeste si: Imagini șocante dintr-un spital din Madrid. Din lipsă de spațiu, pacienții infectați cu coronavirus dorm pe holuri

Citeste si: Coronavirus Spania. Numărul deceselor a crescut cu 30%, în 24 de ore

„Pregătirile au început pentru a primi cadavrele în Palacio de Hielo şi astfel să faciliteze munca serviciilor funerare în faţa acestei situaţii excepţionale”, au anunţat luni autorităţile din Madrid, care au mai spus și că morga ar trebui să folosită în cel mai scurt timp.

Autoritățile din Madrid au evocat „o măsură excepţională”, cu scopul de a „ameliora durerea apropiaţilor victimelor şi situaţia din spitalele madrilene”.

Morga din Madrid nu mai face față. Mor tot mai mulți oameni. Ce se întâmplă cu trupurile acestora

Serviciile funerare au rămas fără echipamente de protecție

În același timp, primăria orașului a spus luni că serviciul funerar municipal nu mai poate colecta cadavrele celor omorâți de coronavirus. Aceștia nu mai au echipamente de protecţie pentru personalul său.

Spania a înregistrat 462 de decese de duminică până luni din cauza pandemiei de coronavirus. Numărul total al deceselor a ajuns la 2.182, dintre care 1.263 doar în regiunea Madridului, potrivit unui nou bilanţ comunicat luni de autorităţi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate