Vedete

Mormantul Denisei are "nocturna"! Familia cantaretei a adus la cimitir mai multi stalpi electrici

Rudele Denisei au transformat cimitirul din Stefanesti intr-un adevarat parc.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Mormantul Denisei are "nocturna"! Familia cantaretei a adus la cimitir mai multi stalpi electriciicon photo
Dupa moartea Denisei Raducu, rudele cantaretei au amenajat saracaciosul cimitir din Stefanesti, Valcea. Dupa ce au construit alei, acestea au adus si cativa stalpi de electricitate care se alimenteaza solar. Asa se face ca cimitirul este luminat atat ziua cat si noaptea, mai ales in zona in care Denisa este inmormantata.
Mormantul Denisei are "nocturna"! Familia cantaretei a adus la cimitir mai multi stalpi electrici

Motivul este ca la mormantul Denisei este non-stop cineva. Parintii fetei vin zilnic acolo, insa sunt si multi fani ai acesteia care merg la cimitir pentru a-i aduce un omagiu Denisei. Cum acest lucru se intampla si noaptea, familia cantaretei au hitarat sa creeze toate conditiile pentru acest lucru.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune