Vedete

Mormantul lui Cornel Patrichi este ingrijit de prietenii de familie! Sotia coregrafului este in Italia, dar vine in tara pentru parastasul de 2 ani!

In lipsa Corneliei Patrichi, mormantul lui Cornel Patrichi este vizitat si intretinut de apropiatii familiei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Mormantul lui Cornel Patrichi este ingrijit de prietenii de familie! Sotia coregrafului este in Italia, dar vine in tara pentru parastasul de 2 ani!icon photo

Cornelia Patrichi este plecat in Italia, la fiul ei, astfel ca mormantul lui Cornel Patrichi este ingrijit de amicii acesteia. Duminica, la cimitr au sostit o prietena si o nepoata de-a Corneliei, care s-au recules si au adus doua buchete de flori. (vezi ce mesaj a aparut la mormantul lui Cornel Patrichi)

Mormantul lui Cornel Patrichi. Sotia va veni la cimitir pe 1 aprilie

„Elena, Ioana si frumoasei voastre familii, va multumesc si va iubesc!”, a postat Cornelia Patrichi atunci cand a vazut fotografiile facute la cimitir. „Sper de 1 aprilie sa fiu si eu”, a completat Cornelia Patrichi care, pe 6 aprilie, va face parastasul de 2 ani de la decesul sotului ei.

Mormantul lui Cornel Patrichi a rams in grija prietenilor

Cornelia Patrichi este in Italia, in vizita la fiul sau, care a devenit tata, dar mormantul lui Cornel Patrichi a ramas in grija apropiatilor. “De cand, a murit sotul meu, singurele momente frumoase le-am trait alaturi de baiatul meu! Faptul ca, acum, a devenit si tatic, ma determina sa mai raman si eu in Toscana”, a spus fosta mare balerina, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune