Mormântul unei copile, distrus după o petrecere în cimitir. Bunica fetiței decedate, declarații cutremurătoare: ”Au dat foc la coroane, am găsit sticle goale...”

Mormântul unei micuțe a fost profanat! Bunica copilei, dezvăluiri terifiante!

Mormântul unei micuțe a fost profanat!
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Mormântul unei fetiţe, care a murit la doar 11 luni, a fost distrus din cauza unor oameni petrecăreți. Familia fetiței a depus plângere la Poliţie, după ce au fost găsite sticle de băutură la mormânt, iar  coroanele de flori erau arse.

Citeste si: Trupul neînsuflețit al unei pensionare din Iași, descoperit la trei săptămâni de la deces. Bătrâna murise în propria locuință

Incidentul ar fi avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, iar pe 20 martie familia a găsit mormântul profanat.  Dilara, o fetiţă în vârstă de 11 luni, s-a stins din viață în decembrie 2020, fiind înmormântată în cimitirul din Făgăraş.

Citeste si: Un bărbat, confirmat cu COVID-19, s-a trezit din comă după șapte săptămâni: ”Planificasem înmormântarea, a trebuit să anulăm”

Citeste si: Mirela Vaida, din nou în pericol. Agresoarea ei umblă liberă pe străzi și atacă alți oameni- bzi.ro

Mai mulți indivizi au dat petrecere în cimitir și au profanat astfel mormântul copilei de 11 luni. Rudele decedatei au găsit pe mormânt sticle de băutură și coroanele de flori arse.

" Vecina noastră a spus că vineri, când a fost la cimitir, mormântul era deja distrus. Cu o zi sau două în urmă a fost cineva înmormântat din cartierul Combinat chiar pe rândul de lângă noi.

Înţelegem că au călcat pe cele două locuri cumpărate de noi, unul în care se află nepoţica şi altul gol, dar să distrugi nu pot înţelege. În ziua de astăzi, lumea nu mai are niciun Dumnezeu?

Au dat foc la coroanele care erau pe mormânt, au pus cărămizi pe locul nostru gol, am avut un brăduţ plantat pe mormânt şi l-au distrus, au băut pe mormânt că am găsit sticle goale.

Nora mea este în depresie, o dată după marea pierdere a Dilarei, iar acum această bătaie de joc", a mărturisit bunica fetiţei pentru monitorfg.ro.

Mormântul unei micuțe a fost profanat!
Mormântul unei micuțe a fost profanat!

Familia a depus o plângere la Poliţie

Rudele micuței decedate așteaptă ca oamenii legii să facă cercetări și ca cei care au profanat mormântul să fie sancţionaţi.

Mormântul unei micuțe a fost profanat!
Mormântul unei micuțe, înainte să fie profanat!

"Am vorbit şi cu administratorul cimitirului, dar acesta s-a scuzat, spunând că nu este problema lui. Ne-a spus că cimitirul nu are pază şi că acolo intră cine vrea. Atunci, noi de ce plătim taxa? Sperăm ca vinovaţii să fie pedepsiţi, iar poliţiştilor să nu le fie greu să îi identifice. Dacă o astfel de infracţiune ar fi sancţionată cu siguranţă nu s-ar mai întâmpla", a mai spus bunica fetiţei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fratele Ilenei Ciuculete, dezvăluiri cutremurătoare la patru ani de la moartea artistei: „Îmi dă semne de dincolo”

Patru ani de la moartea Ilenei Ciuculete! Cine a apărut la mormântul artistei! Mesaj dureros: ”Vei rămâne veșnic lângă noi prin cântecul tău”

Mormântul soțului unei celebre cântărețe a fost incendiat! Femeia acuză o mână criminală: ” Au rămas scheleții”

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

Surpriza anului! Țiriac se însoară din nou! I-a dat deja inelul: viitoare soție este și ea super celebră

Istoria secretă. Adevărul despre bomba atomică a lui Nicolae Ceaușescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies