Mos Craciun „Imparte bucurie!” si cadouri copiilor institutionalizati din Sectorul 4

În pragul Sărbătorilor de Iarnă, la iniţiativa Primarului Cristian Popescu – Piedone, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 va organiza o serie de evenimente, dedicate copiilor cuprinşi în programul de protecţie socială pe raza acestei unităţi administrative.

novalue
Autor: Mihai Dragan

Dincolo de faptul că este una dintre cele mai importante sărbători creştine, Crăciunul e aşteptat cu mare entuziasm de toată lumea, indiferent de vârstă, atmosfera de sărbătoare aducându-ne emoţia împodobirii bradului, dar şi pe cea a întâlnirii cu Moş Crăciun.

Astfel, în cadrul campaniei „Împarte bucurie!”, acesta va ajunge sâmbătă, 14 decembrie a.c., la 18 copii instituţionalizaţi, care vor primi cadouri, dulciuri, jucării şi brazi, pe care micuţii îi vor împodobi, Moşul urmând să desemneze echipele câştigătoare.

Şi tot în aşteptarea Moşului, pe 15 decembrie a.c., 55 de copii din cadrul Centrului „Sfântul Spiridon” şi   Centrului Adăpost de Noapte pentru Copiii Străzii, cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani, au pregătit, la rândul lor, diverse programe artistice, cu recitaluri muzicale, poezie şi multe, multe colinde.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Totodată, pe 18 decembrie a.c., pentru alţi 30 de copii, din incinta Centrului de Plasament „Robin Hood”, cu vârste între 6 şi 18 ani, Moş Crăciun a pregătit un prânz festiv şi darurile bine meritate.

 

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies