Mos Nicolae n-a mai ajuns si la Clejani! "Ghetele noastre au fost goale. Ionita s-a culcat devreme, nu l-a interesat, cred ca el trebuia sa ne ia cadouri"

Viorica de la Clejani si cei doi copii ai sai au fost foarte dezamagiti in aceasta dimineata cand s-au trezit si si-au gasit ghetele goale.

Distribuie pe:

fara descriereMargherita a incercat sa gaseasca o explicatie pentru lipsa Mosului. "Ce-oi fi facut de nu a venit Mos Nicolae? Eu stiam ca am fost cuminte", a scris ea pe Facebook.

"Cand voi avea eu niste bani, iti cumpar eu cadouri", i-a spus trista Viorica fiicei ei. "N-a venit Mosul, nu ne-a adus nimic nici mie, nici copiilor, iar de dimineata cizmele erau goale. Lasa, ca ne facem noi singuri cadouri mai pe la sfarsit de luna.  Ionita s-a culcat devreme, pe el nu l-a interesat, cred ca el ar fi trebuit sa fie Mosul. Eu nu am avut bani, ca as fi cumparat eu ceva. Sunt foarte suparata", a declarat cantareata.


"O fi saracit si Mos Nicolae, ca avem bani de platit la stat", a explicat artista la Happy Hour.
Viorica de la Clejani nu voia insa sa primeasca orice. "Nu voiam o ciocolatica. Eu imi doream un cadou ca lumea, nu asa orice", a explicat ea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate