Moştenirea Ionelei Prodan i-a umplut de bani pe Anamaria şi Reghe! Vezi cât au câştigat! DEZVĂLUIRI

Datele financiare arată că moştenirea Ionelei Prodan i-a umplut de bani pe Anamaria şi Reghe.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Nu mai e un secret că moştenirea Ionelei Prodan i-a umplut de bani pe Anamaria şi Reghe. Acum câţiva ani, soacra lui Reghecampf, care a murit pe 16 aprilie 2018, la 70 de ani, i-a cedat acestuia firma prin care îşi derula activităţile din domeniul muzicii populare. Astfel, „Comprod Ionela SRL”, firma înfiinţată în 1992, a devenit „Reghe Building SRL”. (vezi cum arată Anamaria prodan fără machiaj)

Citeste si: Anamaria Prodan s-a pozat aproape dezbrăcată într-un Ferrari de 300.000 de euro! Imagine incendiară

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Anamaria Prodan i-a făcut fiicei un cadou de sute de mii de euro! ”Ea merită totul”

Citeste si: Finul Anamariei Prodan a fost reţinut de FBI! Moise Olariu a fost acuzat că a jefuit cazinouri şi bancomate! Când s-a întâmplat asta

Moştenirea Ionelei Prodan i-a umplut de bani pe Anamaria şi Reghe. Fac transferuri prin firmă

Societatea comercială şi-a schimbat şi obiectul de activitate, acesta devenind „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”. Cu toate acestea, firma  fost folosită şi pentru intermedierea unor transferuri de fotbalişti, efectuate de Anamaria Prodan. „Firma pe care familia Reghecampf o deţine, “Reghe Building SRL”, a fost utilizată şi în perfectarea unor transferuri”, a dezvăluit Pro Sport.

Moştenirea Ionelei Prodan i-a umplut de bani pe Anamaria şi Reghe. Profitul e de peste 200.000 de euro

E clar că moştenirea Ionelei Prodan i-a umplut de bani pe Anamaria şi Reghe. Conform rezultatelor de la Ministerul de Finante, “Reghe Building SRL” a fost mereu pe profit în ultimii ani: 274.063 de lei (în 2016), 359.618 lei (în 2017) şi 397.247 de lei (în 2018). Astfel, câştigul total adus de firmă în această perioadă a fost de 1.030.928 lei, adică aproximativ 230.000 de euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate