Mostenitorii lui Adrian Paunescu inca se lupta pe averea acestuia!

La aproape cinci ani de la moartea poetului Adrian Paunescu, mostenitorii acestuia se lupta inca prin instante pentru avere. Motivul disputei este o avere estimata la circa 4 milioane de euro.

Distribuie pe:

Autor:

 

Adrian Paunescu a murit in 2010, la 67 de aniDupa moartea poetului, fiica nerecunoscuta a acestuia, a cerut in instanta paternitatea. Acum, se numeste Andreea Paunescu si vrea si ea o parte din averea lasata de tatal ei.Andreea Paunescu a obtinut in instanta, dupa moartea poetului, recunoasterea ca este fiica lui

Acesta este motivul pentru care i-a dat in judecata pe cei doi frati ai sai, Andrei si Ana Maria Paunescu si pe vaduva poetului. Procesul a fost stramutat, la inceputul acestui an, de la Bucuresti, unde Andreea Paunescu este grefiera, la Ploiesti. Iar primul termen al procesului a avut loc la sfarsitul lunii trecute, iar judecatorii au cerut mai multe acte care sa dovedeasca averea lasata de marele poet si cum acestea nu au fost aduse, procesul a fost amanat. Urmatorul termen este fixat la inceputul lunii august.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: