Motiv de sarbatoare pentru Bianca! Mama ei si-a serbat ziua de nastere la Bucharest Fashion Week! Afla cum a rasfatat-o roscata si ginerele ei aseara, dupa festivalul de moda! 

Mama Biancai Dragusanu si-a serbat, ieri, ziua de nastere, chiar la Bucharest Fashion Week!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereMama Biancai si-a sustinut fiica la Bucharest Fashion WeekPentru a fi alaturi de fiica ei la festivalul de moda, doamna Madi a renuntat la petrecerile de la Calan! “In fiecare an, ma serbez in familie, iar Bianca vine si ea de la Bucuresti! Acum insa am facut o exceptie pentru ea, fiindca a avut nevoie de suportul meu moral la prima sa participare in calitate de designer la Bucharest Fashion Week! Mi-am luat o zi libera de la serviciu si o sa merg la un restaurant cu Victor si cu Bianca dupa eveniment. Am primit deja un buchet de flori de la ginerele meu si o sa fie bine chiar daca imi este dor si de cealalta fata a mea. Ea nu a putut fi aici cu noi pentru ca este implicata intr-un proiect important si ii este imposibil sa plece din oras! Insa, cand am sa ajung acasa, am sa dau inca o petrecere, ca sa fiu aproape si de ceilalti oameni importanti din viata mea!”, a spus mama vedetei!

fara descriereDoamna Madi a primit un buchet de flori de la Victor, apoi a sarbatorit la restaurantDupa ce si-a prezentat colectia, Bianca a plecat cu sotul si cu mama sa la un restaurant cu specific romanesc si a serbat-o acolo timp cateva ore!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate