Vedete

Motivele incredibile pentru care Victor Slav s-a îndrăgostit de iubita lui! Uite ce l-a impresionat la frumoasa brunetă! Vezi de ce merită tânăra aprecierea tuturor!

Victor Slav, motivele pentru care s-a îndrăgostit de Raluca! Vezi ce fel de om este frumoasa brunetă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Raluca Silea, iubita lui Victor Slav nu este doar o fată foarte frumoasă şi sexy ci şi o femeie inteligentă, care nu ignoră problemele reale ale societăţii.

Tânăra, specialist în relaţii cu presa la o firmă care impresariază artişti, este apreciată în domeniul în care activează şi, pe lângă asta, prietenii spun că protagonista noastră este extrem de sufletistă şi că o afectează cazurile sociale, în special cele care au în prim-plan copii.

Citeste si: Incredibil, ce declaraţie de dragoste a primit Victor Slav exact în ziua când Bianca s-a împăcat cu Bodi! "Te iubesc, always did, always will"

Superba brunetă este prima care donează mereu pentru diverse campanii umanitare de pe reţelele de socializare şi nu numai, şi nu îşi ascunde revolta când vede, în mass media, din ce în ce mai multe reportaje cu femei abuzate sexual şi copii molestaţi. Raluca şi-a exprimat deseori opinia că prădătorii sexuali ar trebui să primească pedepse mai aspre în justiţie.

Citeste si: Ce pasiune periculoasă are iubita lui Victor Slav! N-ai fi zis că bruneta aceasta superba face aşa ceva FOTO

Iubita star-ului Kanal D este, de asemenea, o mare iubitoare de animale, PR-ul fiind în special fascinat de pisici.

Victor Slav, motivele pentru care s-a îndrăgostit de Raluca! "Momentele frumoase pe care ni le oferă viaţa"

Am încercat să păstrăm discreţia cât mai mult timp posibil şi acelaşi lucru vom face şi de acum încolo, pe cât posibil. Suntem tineri, liberi, încercăm să ne cunoaştem cât mai bine şi să ne bucurăm de momentele frumoase pe care ni le oferă viaţa. Vă dorim un an fericit tuturor“, a declarat Slav, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro în urmă cu o lună şi jumătate.

Aceasta este singura declaraţie despre iubita lui pe care Victor a făcut-o până în acest moment. Cei doi îndrăgostiţi au preferat să meargă pe calea discreţiei în cele cinci luni de când formează un cuplu.

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate