Motivul despărțirii dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu! Artista a fost jignită de soţ: „Am dat cu telefonul de pământ”

După aproape un an de la anunțul despărţirii, artista a vorbit despre motivele care au dus la această decizie

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

foto
Aurel Padureanu - Cornelia Catanga[Sursa foto: Facebook]

Este ştiut de către toată lumea că Aurel Pădureanu şi Cornelia Catanga nu mai formează un cuplu. Deși s-a spus, inițial, că artistul a înșelat-o, se pare că motivul real al despărțirii dintre cei doi este cu totul altul. Cornelia Catanga a mărturisit care este adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de soțul ei, Aurel Pădureanu. Se pare că lăutarul se lega foarte mult de aspectul său fizic, lucru care a durut-o enorm.


In articol:

„Suntem despărțiți. El mi-a zis că sunt grasă, am dat cu telefonul de pământ, lucru care m-a deranjat enorm de mult. Dacă mai rămân așa de grasă, îmi fac operație. Norocul lui Pădureanu e că acum n-am voie să fac anestezie, din cauza problemelor pe care le am”, a dezvăluit Cornelia Catanga pentru p emisiune TV.

foto
Aurel Padureanu - Cornelia Catanga[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cornelia Catanga, dezvăluiri șocante în direct! A fost înșelată de Aurel Pădureanu? „Am niște dovezi...”

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Rugăciunea care e rostită de 2000 de ani - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Aurel Pădureanu crede că ruptura dintre el şi soţia lui este una temporară, nu definitivă. Mai spune că el este mai cerebral, iar soţia sa mai impulsivă.

„Știți cum e Cornelia, puțin mai impulsiva, eu sunt mai cerebral. Nu știu ce să cred. Comportamentul meu am cautat să fie elegant pentru că am avut o familie frumoasă. Eu cred că e doar o ruptură și nu e definitiv, Dumnezeu știe cel mai bine”, a mărturisit cunoscutul lăutar, pentru Antena Stars.

Aurel Pădureanu ar fi înşelat-o pe Cornelia Catanga

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au fost împreună aproape trei decenii. Ruptura dintre ei s-a produs în primăvara acestui an. Deşi nu mai formează un cuplu, artişii locuiesc în aceeaşi casă. Printre motivele care au dus la separarea celor doi, s-ar fi numărat şi infidelitatea lăutarului faţă de soţia lui.

“Nu știu dacă a dorit să mă lase pentru altă femeie. Eu vreau să cred că nu este absolut nimic adevărat, deși dovezi am. Am niște dovezi și aș vrea să aduceți cel mai clarvăzător. Îi arăt ceva și-mi spune: clar, scurt și la obiect! Nu zic că m-a înșelat, dar o să spun la momentul potrivit, atunci când trebuie”, a declarat Cornelia Catanga în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Adevărul despre divorțul Corneliei Catanga! Aurel Pădureanu face lumină: ”Nici nu se pune problema...” EXCLUSIV

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Albu, revoltată pe anumite mame din showbiz: „Vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș”

Sfântul Andrei, 30 noiembrie 2020. Ce este interzis să faci astăzi? Nu ai voie sub nicio formă

Cea mai bună ciorbă de pui cu fasole verde. Rețeta pe care trebuie să o încerci. Care e ingredientul secret

Adevărul despre divorțul Corneliei Catanga! Aurel Pădureanu face lumină: ”Nici nu se pune problema...” EXCLUSIV

Aurel Pădureanu, declarații sincere după despărțirea de Cornelia Catanga! "Nu știu ce să cred..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies