Motivul despărțirii dintre Marinescu și Maria de la Puterea dragostei: „Se teme!”

Marinescu și Maria de la Puterea dragostei s-ar fi despărțit, la scurt timp după încheierea emisiunii.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Vestea că Maria și Cristian Marinescu s-au despărțit i-a luat prin surprindere pe fanii Puterea dragostei, însă nu și pe foștii concurenți din sezonul trei. Relația celor doi a fost pusă de multe ori sub semnul întrebării, în contextul în care au avut mai multe despărțiri și împăcări controversate.

Vestea că cei doi nu mai formează un cuplu a fost dată de pagina de Instagram Viperele Vesele, unde a anunțat că cei doi s-au despărțit la scurt timp după terminarea emisiunii.

„Maria și Marinescu s-au despărțit ieri, iar Maria se întoarce astăzi, 07.09.2021, singură la Chișinău! Biletul de avion este deja achiziționat!”, se arată pe pagina de Instagram.

Puterea dragostei
Motivul despărțirii dintre Maria și Marinescu [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, cerere neașteptată pentru Anamaria Prodan: „Mi-a cerut să renunț la numele lui de familie”- bzi.ro

De ce s-au despărțit Cristian Marinescu și Maria?

Aceeași pagină a oferit noi detalii cu privire și la motivul despărțirii dintre Marinescu și Maria. Câștigătorul sezonului trei i-ar fi zis iubitei sale că nu este pregătit să îi cunoască părinții, care se presupune că ar fi niște oameni cunoscuți și influenți din Republica Moldova.

Mai mult decât atât, un alt motiv al separării mai reprezint și faptul că Marinescu nu este pregătit să își întemeieze o familie.

Citeste si: Andreea, fosta iubită a lui Marinescu, dezvăluiri neașteptate după finala Puterea dragostei: "Îmi place de Marinescu..."

„La câteva ore după terminarea finalei, Marinescu o informează pe Maria că nu o să meargă cu ea la Chișinău să îi cunoască părinții, sub diverse pretexte, deloc plauzibile pentru urechiușele Mariei, deși până atunci susținuse, inclusiv pe live-uri, cât de nerăbdător este să

facă acest pas.

Motivul pentru care Marinescu evită întâlnirea cu părinții Mariei este unul simplu: se teme! Se pare că părinții Mariei ar fi niște oameni influenți în zonă și, mai mult decât atât, ar avea în curte și o mică grădină zoologică, grădina care ar include și niște tigrișori, fapt de natură a îl debusola oarecum, pe Marinescu. De menționat că Maria, la cei 27-28 de anișori, își dorește familie și copii, iar Marinescu, la cei 23 ai lui, nu se simte pregătit pentru asta!

După ce s-a aflat despre marea despărțire, amândoi au realizat că aceasta a fost o mutare neinspirată la nivel de imagine, mult prea recent realizată după finală și s-a gândit să ne facă diseară o surpriză cu un live comun (el de la Bucuești, ea de la Chișinău) prin care să clarifice situația lor. Așadar, intuiesc, că vor încerca să mențină aparențele unui cuplu, cel puțin o perioadă, nu foarte lungă”, se arată în postarea de pe Instagram. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV Marinescu de la Puterea dragostei, declarație de dragoste în direct pentru Maria: „O iubesc”

Alexandra, câștigătoarea sezonului 3 Puterea dragostei, a dat anunțul cel mare: „Sunt pregătită să mă căsătoresc!”

Maria și Marinescu de la Puterea dragostei au trecut la pasul următor! Anunțul a fost făcut în Marea Finală

Ziua de mâine va aduce rezolvarea problemelor pentru 7 nativi

Minunea de la Dumnezeu care s-a întâmplat chiar acum: "Au fost uimiţi, foarte uimiţi!" (VIDEO)

DIVORT fulger showbiz! Erau cel mai frumos cuplu. Toata lumea este in stare de soc

Anunț-bombă despre Pfizer. Informația a fost confirmată oficial. Toată lumea trebuie să afle

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies