Motivul despărțirii dintre What's Up și Simina! ”Era o dictatoare și îl ținea în teroare”

După nouă ani de relație și trei ani de mariaj, What's Up și Simina s-au despărțit. Artistul a făcut anunțul pe pagina lui.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

What's Up și Simina au fost împreună timp de nouă ani, trei dintre aceștia fiind chiar de mariaj.

O persoană din anturajul cântărețului a declarat pentru Cancan despre motivele despărțirii celor doi.

”Au petrecut extrem de mult timp împreună, iar acest lucru se pare că le-a afectat relația. În ultima perioadă, certurile erau pe ordinea de zi între Marius și Simina. Ea s-a săturat de aiurelile lui și în fiecare zi situația era tensionată. De nouă ani ei sunt împreună, acasă, dar și în plan profesional. Încercau să mascheze în public, dar Simina era o dictatoare și îl ținea în teroare atunci când era vorba de cariera lui și cred că de aici a degenerat totul”, a declarat sursa citată.

”Au avut un schimb de replici acide în backstage-ul de la evenimentul organizat de S.T.B. Simina a țipat la Marius și s-a exteriorizat în momentul în care a aflat despre o declarație pe care acesta a oferit-o unor reprezentanți ai presei. Simina a tunat și a fulgerat”, a declarat un martor al scenelor uluitoare pentru sursa citată.

Citeste si: Femeia violată de monstrul din Caracal, rupe tăcerea: „Mi-a spus să tac că îmi dă în cap și mă omoară”

Citeste si: Un model a făcut un tratament de detoxifiere acasă, dar a murit câteva ore mai târziu! Ce îi dăduse medicul

Reacția Siminei, după ce s-a aflat că se despart

”Eu nu sunt în măsură să zic nimic. Rog presa și prietenii să ne lase să digerăm această situație”, a declarat Simina, folosind aproape aceleași cuvinte ca artistul pentru sursa citată.

Citeste si: „Cadavrul găsit în pădure este al altei persoane”. Declarația care schimbă totul despre cazul Caracal

Prima declarație a lui What's Up, după despărțirea de Simina

„Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer.

P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii si haterii să nu ne intrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!”, a scris What's Up pe pagina lui de Facebook. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate