redThreeWide

Motivul halucinant pentru care aceasta tanara superba s-a sinucis la doar 16 ani! Si-a dat ultima suflare in timp ce parintii se aflau in camera de alaturi

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Motivul halucinant pentru care aceasta tanara superba s-a sinucis la doar 16 ani! Si-a dat ultima suflare in timp ce parintii se aflau in camera de alaturiicon photo

O adolescenta in varsta de 16 ani a recurs la un gest extrem. Sian Waterhouse si-a pus capat zilelor, dupa ce nu a mai suportat jignirile si umilintele din mediul online.


Tanara s-a spanzurat la ea in camera, dupa ce a primit mai multe mesaje pline de ura si jigniri pe Facebook sau Snapchat.


"Era un copil normal care iubea şcoala şi era interesată de tot ce se petrecea în jurul ei. Era o persoană amuzantă şi iubea să se distreze şi să spună glume." a declarat tatăl ei vitreg pentru dailymail.co.uk.

Sian suferea de ceva vreme de depresie si nu reusea sa isi mai revina. Intr-una din seri, a si-a pus streangul de gat, chiar la ea in camera, in timp ce parintii ei se aflau in casa.
In momentul in care parintii fetei au facut cumplita descoperire, au transportat-o imediat la spital, insa din pacate nu a mai putut fi salvata.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune