redThreeWide

Motivul halucinant pentru care aceasta tanara superba s-a sinucis la doar 16 ani! Si-a dat ultima suflare in timp ce parintii se aflau in camera de alaturi

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Motivul halucinant pentru care aceasta tanara superba s-a sinucis la doar 16 ani! Si-a dat ultima suflare in timp ce parintii se aflau in camera de alaturiicon photo

O adolescenta in varsta de 16 ani a recurs la un gest extrem. Sian Waterhouse si-a pus capat zilelor, dupa ce nu a mai suportat jignirile si umilintele din mediul online.


Tanara s-a spanzurat la ea in camera, dupa ce a primit mai multe mesaje pline de ura si jigniri pe Facebook sau Snapchat.


"Era un copil normal care iubea şcoala şi era interesată de tot ce se petrecea în jurul ei. Era o persoană amuzantă şi iubea să se distreze şi să spună glume." a declarat tatăl ei vitreg pentru dailymail.co.uk.

Sian suferea de ceva vreme de depresie si nu reusea sa isi mai revina. Intr-una din seri, a si-a pus streangul de gat, chiar la ea in camera, in timp ce parintii ei se aflau in casa.
In momentul in care parintii fetei au facut cumplita descoperire, au transportat-o imediat la spital, insa din pacate nu a mai putut fi salvata.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secreteicon photo

Stiri

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secrete

Botosaneanul care a lansat in spatiul public ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete sustine ca a fost el insusi victima acestora.

Titlu secțiune