Stiri

Motivul halucinant pentru care o profesoara din Romania a tuns doi elevi, la ora de dirigentie

Profesoara care a tuns doi elevi din clasa a saptea de la Colegiul National „Alexandru Ioan Cuza” din Ploiesti spune ca nu ar mai repeta gestul si ca nu a intentionat sa denigreze elevii.

Distribuie pe:

Autor: A. B.

 
Conducerea Colegiului National ”Alexandru Ioan Cuza” din Ploiesti a inceput, luni, o ancheta, pentru a se stabilit ce s-a intamplat la ora la care doi elevi au fost tunsi de diriginte.

 

Directorul Colegiului National ”Alexandru Ioan Cuza” din Ploiesti, Rodica Popescu, a declarat ca, luni, a cerut explicatii de la profesoara.
„Doamna diriginta, din primele nostre informatii, a facut acest gest. A primit o foarfeca de la un copil si din suvita din spate - acesti doi copii au parul mare si il poarta legat intr-un coc -ei l-au desfacut si, fara sa fie bruscati, fara sa fie amenintati, de buna voie si intr-o veselie a clasei, copiii au acceptat sa li se taie un pic din par sa demonstreze doamna diriginta ca nu e frizer, ca nu stie sa tunda si ca ei ar trebui sa se tunda la frizer. (...) in clasa era veselie, bucurie, copiii si-au masurat parul intre ei ca sa scoata in evidenta ca majoritatea copiilor sunt tunsi regulamentar, iar acesti doi copii nu sunt tunsi regulamentar”, a declarat Popescu, potrivit stirilekanald.ro.
Setări confidențialitate