Motivul incredibil pentru care dansatoarea de manele cu sâni-gigant nu-și poate găsi iubit!

Dansatoarea cu cei mai mari sâni din lumea manelelor se plânge că nu-și găsește iubit.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Mona, dansatoarea care s-a lansat cu ani în urmă la Taraf, are cu ce dar n-are cu cine. Posesoarea unor sâni-gigant, Mona se plânge că nu-și găsește un bărbat bun cu care să formeze un cuplu. Și nu pentru că bărbații nu ar face coadă la ea ci pentru că aceștia sunt fie prea insistenți, fie neserioși.

fara descriere

”Era să mă îndrăgostesc iremediabil până într-acolo să mă căsătoresc... Dar, de cine? Pentru că toți s-au iubit cu toate... și toate s-au iubit cu toți! Deci, formăm o familie mare și numeroasă, nu mai știi cine cu cine... ce și cum. Iar o persoană dragă mie s-a iubit și evident că se iubește pe furiș în continuare cu toate prietenele mele, deci... Hai noroc și la mai mare”, a scris Mona într-o postare pe contul ei de socializare.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Mona de la Taraf, dansatoarea maneliștilor, e din nou bombă sexy FOTO

Citeste si: Mona de la Taraf si-a operat urechile! Dansatoarea are sanii spectaculosi, insa a suferit din cauza altui complex

Citeste si: A fost colega cu Ana Maria Mocanu si a ajuns sa joace in filme pentru adulti! Ce face azi Anne, fosta fata de la miezul noptii

Mona, asalatată cu apeluri video

fara descriere

Imediat s-au găsit câțiva doritori s-o convingă pe Mona că ei nu sunt ”ca ceilalți”, însă s-au lovit de refuzul dansatoarei cu sâni uriași. Ea i-a rugat pe aceștia să n-o mai sune ”cu cameră” pentru că nu le va răspunde.

fara descriere

”Pentru voi, fanii mei care mă sunați cu cameră... Ce vă face să credeți că vă răspund? Eu zic să nu vă mai faceți iluzii de pomană și să vă consumați energia degeaba. Web dau în orice secundă iubitului meu, când o să am, sau mai bine zis viitorului meu iubit și familiei mele”, a mai scris Mona.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate