Motivul incredibil pentru care Nicoleta Guţă a divorţat de soţul ei! Ionică a vrut să pună mâna pe afacerile familiei!

Apropiaţii ştiu motivul incredibil pentru care Nicoleta Guţă a divorţat de soţul ei, Ionică.

Autor: Matei Vaihan

Se ştie motivul incredibil pentru care Nicoleta Guţă a divorţat de soţul ei. Manelista şi Ionică s-au separat înainte de Sărbători, după o căsnicie de aproape un an, luându-şi prin surprindere rudele şi prietenii.( vezi lânga ce femeie a ajuns Ionică după ce s-a despărţit de Nicoleta)

Motivul incredibil pentru care Nicoleta Guţă a divorţat de soţul ei. Ionică îi luase locul fratelui manelistei

Se pare că neînţelegerile dintre ei nu au fost de natură sentimentală, ci au pornit de la afaceri. Ionică, care era dealer de maşini la mâna a doua, a ţinut cu orice preţ să devină şi impresarul Nicoletei, luându-i astfel locul fratelui acesteia, Marian, care se ocupa de concertele manelistei.

Motivul incredibil pentru care Nicoleta Guţă a divorţat de soţul ei. Ionică a neglijat activitatea de impresar

Rudele ştiu motivul incredibil pentru care Nicoleta Guţă a divorţat de soţul ei. Ocupat mai mult cu vânzarea de maşini şi fiind mai mereu plecat de acasă, Ionică a neglijat activitatea de impresar, iar Nicoleta nu a mai avut atât de multe concerte ca altădată.

De aici au apărut neînţelegerile, alimentate şi de fraţii Nicoletei, care au insistat ca Marian să redevină impresarul manelistei. Aşa s-a şi întâmplat, iar Ionică s-a supărat că nu mai deţine controlul afacerilor şi a părăsit-o pe Nicoleta.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nicoleta Guţă e demolată că dă mii de euro pe operaţii estetice şi că nu dă bani la săraci: “Arunci banii aiurea şi faci cancer la sâni, ai tot ce vrei, iar alţii n-au nici...

Prima declaraţie a soţului Nicoletei Guţă după despărţirea de manelistă: „Cuvintele sunt vorbe şi vorbele de multe ori nu reprezintă nimic, noi rămânem să facem fapte!”

Nicolae Guţă, imagine şocantă cu zeci de fripturi în faţă! Manelistul a uitat de cura de slăbire şi a intrat ”în forţă” în 2019

Horoscop Zilnic Miercuri 8 Decembrie 2021: pentru Lei este ziua perfectă pentru a lua decizii cu privire la afaceri

Florin Cîțu e terminat! Lovitura care îl înfundă total. Marcel Ciolacu i-a luat fața

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Paul, un playboy din Galați, i-a spart relația lui Dragnea. Codrin Ștefănescu a confirmat

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies