Motivul incredibil pentru care o pensionara din Slobozia face credite la banca! Merge in Tenerife ca sa...

O femeie de peste 60 de ani are o pasiune mai putin obisnuita pentru o persoana de varsta ei.

Distribuie pe:

fara descrierePensionara pleaca periodic in Tenerife, acolo unde participa la partidele de bridge organizate de un club exclusivist din exotica destinatie de vacanta.

Timp de doua saptamani, fosta inginera chimist din Slobozia sta in Tenerife si joaca carti. De doi ani face asta si este foarte mandra. Cum pensia nu ii ajunge, ea este nevoita sa se imprumute la banca.

„Este un joc minunat care dezvoltă imaginaţia şi-ţi pune mintea la încercare. Te face să gândeşti, să analizezi şi să îţi dai seama mult mai bine ce se petrece în jurul tău“, a declarat Valentina Renta pentru adevarul.ro.

„Am aflat de pe internet despre ce se petrece în Tenerife şi am zis să mă înscriu şi eu. Mi-a plăcut foarte mult prima dată, am fost anul trecut şi voi merge şi anul acesta, în toamnă. (...) Nimeni nu are voie să vorbească cu partenerul său. Totul se face prin semne. Cei care rostesc vreun cuvânt pe toată durata unei partide sunt daţi afară din joc imediat. Mulţi au plecat acasă pe motivul ăsta", a mai spus femeia.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate