Motivul incredibil pentru care părinții unui copil de 17 luni refuză să spună care este sexul acestuia. I-au pus un nume neutru care nu demască genul copilului

Un cuplu de părinți din Marea Britanie refuză să spună care este sexul pruncului în vârstă de 17 luni, pentru a evita inegalitatea dintre sexe.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Mama copilului în vârstă de 38 de ani și tatăl în vârstă de 35 de ani, care locuiesc în Keynsham, un oraș din Anglia, refuză să dezvăluie sexul copilului lor pe motiv că vor să evite discriminările dintre sexe. 

Cei doi părinți vor să elimine inegalitatea dintre sexe și consideră că oamenii își pot alege singuri sexul 

Cei doi părinți l-au numit pe copil Anoush și îl îmbracă atât în haine de fată cât și în haine de băiat. Cuplul le-a spus celor din familie și apropiaților să se adreseze bebelușului cu pronumele "they" sau "them" (n.r. ei/ele).
Cei doi părinți au explicat pentru BBC de ce au ales să procedeze în acest mod. Cuplul a declarat că ar vrea să-i oprească pe oameni din a face inegalități între sexe.

Citeste si: Mia Khalifa a rupt tăcerea! Ce a trebuit să facă prima oară când a intrat în industria filmelor pentru adulți

Citeste si: Lavinia Pîrva știe deja ce meserie și-ar dori pentru băiețelul ei! Bruneta i-a dăruit micuțului său un cadou cu adevărat special

Citeste si: Reconstituire caz Caracal. Mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău, în timp ce Gheorghe Dincă participa la reconstituirea întâmplărilor

fara descriere


"Când am rămas însărcinată am avut o discuție despre cum vom diminua inegalitatea dintre sexe și am concluzionat că singura soluție ar fi să nu le spunem oamenilor. Să utilizăm pronumele <<ei>> pe cât de mult putem și să creăm această bulă pentru bebelușul nostru.
Eventual el va auzi pe cineva spunând că roz-ul este doar pentru fete, iar albastrul este doar pentru băieți și că nu se poate juca cu o anumită jucărie pentru că este băiat sau fată.", a spus mama copilului, conform Daily Mail. 

Bunica bebelușului nu a putut descoperi sexul bebelușului până la 11 luni când i-a schimbat scutecul. 

fara descriere

"Genul neutru se referă la încercarea de a deveni neutru. Noi nu încercăm să-l facem pe el nesemnificativ. Noi doar vrem ca el (n.r. copilul) să fie el însuși.", au declarat părinții copilului. 

Ei au mai spus că alegerea de a-l îmbrăca pe Anoush atât în haine de fetiță cât și în haine de băteți, stârnește confuzia doamnelor din parc. 

"Eventual, când bebelușul nostru va fi destul de mare, va fi capabil să decidă pentru cel dacă vrea să fie băiat sau fată, dar acum, noi vrem doar să îl ținem în micuța noastră bulă", a mai spus cuplul.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate