Motivul ireal pentru care Magda Catone nu a fost la parastasul organizat de soacra ei: "Ăia sunt nişte infractori care vor sa puna mana pe avere"

O apropiata a Magdei a marturisit ca vaduva lui Serban Ionescu nu a fost la parastasul organizat de mama raposatului actor deoarece acolo s-au strans 'infractori care vor drepturile de autor pe filmele acestuia'.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere"Ea nu a fost la parastas că nu avea ce să caute. Ăia sunt nişte infractori, nu era parastasul bărbatului ei, s-au strâns acolo să pună mâna pe drepturi de autor şi alte chestii. Ce treabă au Vlad Păunescu şi Ion Caramitru cu pomenile?! Amanta, Irina, face parte din aceeaşi gaşcă de infractori care vrea să pună mâna pe avere. Normal că ea a fost la acel parastas", a spus prietena actritei.

Pe partea cealalta, Ion Caramitru se declara indignat de acuzatiile care i se aduc.

"Cum să pun eu mâna pe avere?! Asta e o inepţie, există legi în ţara asta, iar cele privind moştenirea sunt clare când există succesori. În urma lui Şerban au rămas un copil, o soţie de care încă nu divorţase, cum să pună altcineva mâna pe banii lui?! Şi Vlad Păunescu, care i-a fost prieten, şi eu, care i-am fost prieten?! Tocmai noi, care am mers la pomenire pentru că am fost invitaţi de mama lui, Ica Ionescu?! Şi Irina vrea să pună mâna pe avere? Cei care cred asta probabil sunt alienaţi mintal. Nu are nimeni voie să pună mâna pe averea cuiva care a decedat atâta vreme cât are un succesor şi nu a lăsat un testament sau, în cazul lui, a lăsat şi nu se deschide", a mărturisit Ion Caramitru pentru Ring.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate