Motivul pentru care Anca Pandrea nu va merge la înmormântarea lui Ducu Darie

Anca Pandrea a anunțat că nu va merge la înmormântarea lui Ducu Darie.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

ducu darie si anca pandrea


In articol:

Anca Pandrea a confirmat decesul lui Ducu Darie, fiul său vitreg.

Actrița care a fost căsătorită cu Iurie Darie a mărturisit că nu va merge la înmormântarea lui Alexandru Darie. Anca Pandrea avea o relație bună cu fiul fostului său soț, însă nu va merge la cimitir pentru a-l conduce pe ultimul drum.

„A murit acum două ore, m-a sunat familia să mă anunțe. I-am aprins o lumânare. Nu am putut să merg la el la spital și nici la înmormântare nu voi merge. După Iura, eu nu mai merg la nicio înmormântare. Mă înțelegeam foarte bine cu Ducu, nu am avut nimic unul cu celălalt. Dumnezeu să-l odihnească”, a declarat Anca Pandrea, citată de Cancan.

Citeste si: Ea a fost singura soție a lui Ducu Darie! Maria a fost o iubire adolescentină, începută în facultate

Citeste si: A murit Ducu Darie! Ultimele imagini cu fiul lui Iurie Darie sunt cutremurătoare

Citeste si: EXCLUSIV Ce relație a avut Ducu Darie cu Anca Pandrea, soția lui Iurie Darie! Imagini emoționante cu cei doi de la înmormântarea lui Iurie Darie

Alexandru Darie (Ducu), fiul regretatului actor Iurie Darie, a încetat din viață astăzi. Ducu Darie era internat de mai bine de două săptămâni la Fundeni, unde ajunsese cu probleme pulmonare pe fondul unei boli incurabile. Astăzi după-amiază a fost dată vestea morții lui Alexandru Darie. 

Ducu Darie a murit

În vârstă de 60 de ani, managerul Teatrului Bulandra din Capitală, Ducu Darie suferea de o afecțiune delicată la ficat și se afla pe lista de așteptare pentru un transplant hepatic.

”În urmă cu aproape  două săptămâni, Ducu Darie a fost internat de urgență la spital, din cauza unor complicații la plămâni. Ele au fost făcute pentru că regizorul suferă, de ani buni, de ciroză, în stare avansată, ceea ce i-a afectat, acum, și celelalte organe interne. La Fundeni, el a venit în crize puternice, pe care medicii au încercat să i le reducă din punct de vedere al durerilor, printr-un tratament medicamentos intensiv, cu perfuzii și calmante”, au dezvăluit persoane din clinică ieri, în timp ce azi, aceleași surse au confirmat că regizorul a pierdut lupta cu boala.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate