Motivul pentru care Bianca Drăgușanu rămâne alături de Alex Bodi, în ciuda comportamentului agresiv: „Unde este doar lapte și miere este plictisitor și bătrânicios. La noi e frumos”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează în continuare un cuplu și încearcă să își repare căsnicia.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează un cupuși sunt, în continuare, soț și soție, în ciuda despărțirilor și scandalurilor din ultima perioadă. Cei doi amorezi țin primele pagini ale opresei cu ieșirile lor și au declarat de nenumărate ori că nu vor să mai fie împreună. Cu toate acestea, s-au împăcat de fiecare dată, iar Bianca Drăgușanu spune că asta este, totuși, farmecul lor.

„Nu există relații numai lapte și miere. Unde este doar lapte și miere este ceva plictisitor și bătrânicios. La noi e ceva pasional, e frumos și încerc să văd partea bună a lucrurilor”, a povestit Bianca Drăgușanu.

fara descriere

Cu toate acestea, a ținut să precizeze că între ea și Alex Bodi au existat nenumărate momente frumoase, dar care nu au fost discutat la fel de mult.

„Despre fericirea noastră nu s-a discutat, decât despre aceste mici momente tensionate”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, fotografiată cu o vânătaie uriașă pe sâni! Ce i-a făcut Alex Bodi de data asta?

fara descriere

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, primele declarații despre incidentul violent din parcare

Soțul Biancăi Drăgușanu neagă că ar fi vrut s-o lovească pe Bianca sau că ar fi amenințat-o. Ba din contră, Alex Bodi Bodi susține că își dorea s-o ia în brațe. Într-o discuție prin telefon cu un reporter de la Știrile Kanal D, a declarat că el și Bianca Drăgușanu nu au de ce să se împace pentru că ei nu s-au certat.

Alex Bodi: Eu am luat-o în brațe, s-a urcat pe mașină, am intrat apoi în restaurant, am plecat împreună... Ce cuțite, ce picioare să-i dau? Nu e de împăcat, noi nu am fost certați. Avem niște chestii... Pur și simplu de orgolii, niște reproșuri. Sună acolo, demonstrează-mi aia, fă-mi aia. Nici vorbă de cuțit. Doamne ferește! Ea și-a băgat telefonul și i-am zis: dacă vrei să scoți telefonul afară, îți rup geaca! Eu pot să fac orice și lumea interpretează cum vrea ea. Păi dacă ea se urca... Păi poate voiam să facem dragoste pe mașină, de ce nu ați zis așa?

Bianca Drăgușanu: Te rog frumos să încetezi, Alex, cu atitudinea asta! Nu ai cum să declari lucrurile astea. Noi avem niște discuții, dacă se poate publice acum, despre relația și viitorul relației noastre. Nu mă simt datoare să dau explicații nimănui.â

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate