Motivul pentru care emisiunea ”Te cunosc de undeva” nu se mai fillmează! Marcel Pavel s-a vindecat de noul coronavirus, însă ce altă vedetă din show trebuie să își revină acum după infectarea cu COVID 19?

Motivul pentru care emisiunea ”Te cunosc de undeva” nu se mai fillmează! Adriana Trandafir, depistată și ea cu noul coronavirus, încă nu s-a vindecat complet

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Motivul pentru care emisiunea ”Te cunosc de undeva” !


In articol:

Motivul pentru care emisiunea ”Te cunosc de undeva” nu se mai fillmează! De mai bine de o lună, filmările la show-ul de transformare a vedetelor și-a închis porțile. Din momentul în care s-a aflat că Marcel Pavel a fost internat la Matei Balș, apoi a urmat o listă întreagă de participanți în show, printre care Alina Pușcaș, Ozana Barabancea sau Cosmin Seleși, șefii producției au luat decizia de a întrerupe înregistrările pentru o perioadă de timp nedeterminată.

Motivul pentru care emisiunea ”Te cunosc de undeva” !

Motivul pentru care emisiunea ”Te cunosc de undeva” nu se mai fillmează! Adriana Trandafir a fost și ea internată la Matei Balș

Mai mult decât atât, în această perioadă avea să se infecteze și o altă vedetă prezentă în format, și nume...Adriana Trandafir. Actriţa, în vârstă de 64 de ani, a fost diagnosticată cu Covid-19 şi a fost și ea internată la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş”, potrivit unui mesaj publicat, la imediat pe Facebook, de actorul Ion Haiduc.

Adriana Trandafir la Te cunosc de undeva

Ion Haiduc a dat primul informația! Îi ţin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere şi sănătate 

„În atenţia celor care nu cred că acest virus chiar există... Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon... Este la Spitalul «Matei Balş» şi nu e nicio glumă! Îi ţin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere şi sănătate! Adriana, te iubesc”, a scris, pe Facebook, actorul Ion Haiduc, exact în perioada în care în aceeaşi unitate spitalicească se aflau internaţi şi cântăreţii Marcle Pvel și Ozana Barabancea, confirmaţi și ei atunci cu Covid-19. 

Citeste si: Cutremurător! Gabriela Cristea, declarații halucinante despre perioada în care a așteptat rezultatul testelor COVID-19. ”Am stat cu sufletul la gură zece zile. mă gândeam doar la ce se va întâmpla cu fetițele mele”! EXCLUSIV

Citeste si: Detalii neștiute despre infectarea lui Marcel Pavel cu COVID-19! Ce se întâmplă în aceste momente cu el în spital! ”S-a simțit foarte rău săptămâna trecută! A vrut să ia antibiotice”

Citeste si: Ozana Barabancea este infectată cu noul coronavirus?! „Se află deja la spital!”

Motivul pentru care emisiunea ”Te cunosc de undeva” !

Motivul pentru care emisiunea ”Te cunosc de undeva” nu se mai fillmează!Să sperăm că totul va reintra în normal”

Motivul pentru care emisiunea ”Te cunosc de undeva” nu se mai fillmează! Timpul a trecut, iar Marcel și Ozana s-au vindecat, starea lor de sănătate fiind în acest moment una bună. ”Ei pot începe să filmeze, nu mai reprezintă niciun pericol, în plus, nu mai există nici din partea lor vreo problemă de alt gen”, au dezvăluit persoane apropiate, care însă susțin că, deocamdată, revenirea pe platou nu s-a produs. ”Mai trebuie să se vindece complet și Adriana Trandafir. Ea săptămâna trecută încă era internată. Acum, starea ei este OK. Să sperăm că se va întoarce și ea rapid și totul va reintra în normal, iar show-ul se va filma!”.

Cine este Adriana Trandafir

Motivul pentru care emisiunea ”Te cunosc de undeva” nu se mai fillmează! Adriana Trandafir, cea care este așteptată la fimări acum de Antena1, este o personalitate în lumea artistică. Este absolventă a facultăţii de Teatru de la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, la clasa prof. univ. Leopoldina Bălănuţă, Alexa Visarion şi Alexandru Lazăr. Îndrăgira actrița a jucat între anii 1979 şi 1982 actriţă a Teatrului de Stat din Reşiţa, iar din 1982 până în 2005 pe scena Teatrului Odeon. Ea a făcut parte din distribuţia câtorva filme importante şi a prezentat mai multe emisiuni de televiziune. Actualmente, Adriana Trandafie este în distribuția teatrelor Metropolis şi„Constantin Tănase” şi este preşedinta Fundaţie culturale „Maria Tănase”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate