Motivul pentru care George Burcea nu i-a răspuns Vivianei Sposub la "Te iubesc"! Actorul a spus tot adevărul: "Nu mă așteptam..."

George Burcea a vorbit despre momentul în care iubita lui, Viviana Sposub, și-a declarat sentimentele!

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu


In articol:

Viviana Sposub a părăsit competiția Ferma, însă nu a putut pleca fără să îi spună câteva cuvinte iubitului sau, George Burcea. Se pare că bărbatul a fost extrem de emoționat de acest moment. Touși, fostul soț al Andreei Bălan a dat detalii și despre motivul pentru care nu i-a răspuns Vivianei atunci când aceasta i-a spus că îl iubește.

George, reacție emoționantă după ce a părăsit competiția

Viviana Sposub a luat pe toată lumea prin suprindere, în momentul în care i-a spus, de față cu toată lumea, că îl iubește pe George. Vedeta mai declară că își dorește foarte mult ca el să câștige, dar aceste lucruri au avut loc înainte ca fostul soț al Andreei Bălan să se retragă din competiție din cauza problemelor de sănătate. 

Te aștept acasă! Vreau să lupți până la capăt, vreau din tot sufletul să câștigi! Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase. Nu regret nimic! Simt să-ți zic că te iubesc! Sunt foarte fericită și mulțumesc mult!„, i-a spus Viviana iubitului ei, George Burcea.

Citeste si: O ipoteză provoacă panică în vecini de România. Ce ar ascunde, de fapt, infectările?! - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Motivul pentru care George Burcea nu i-a spus "Te iubesc"Vivianei
George Burcea si iubita lui, Viviana Sposub

Totuși, se pare că George Burcea nu a avut niciun răspuns la momentul respectiv pentru iubita lui. Astfel, zilele aceasta, actorul a lămurit toată situația și a spus de ce nu i-a dat același răspuns Vivianei.

Motivul pentru care George Burcea nu i-a spus "Te iubesc"Vivianei

Bărbatul declară faptul că nu se aștepta să audă aceste cuvinte din partea ei, fix în momentul acela. În plus, se pare că acesta era extrem de emoționat și avusese și o zi grea, din cauza problemelor de sănătate.

Citeste si: Viviana Sposub, declaraţie de dragoste pentru George Burcea, după ce a pierdut duelul cu eliminare: ”Simt să-ți zic că te iubesc!”

„Nu mă așteptam să îmi zică te iubesc. Eu nu i-am zis atunci te iubesc, dar îi spun acum – „Te iubesc”. Erau foarte multe gânduri, cu doctori, a fost o zi ciudată. S-a terminat cu vestea că Viviana pleacă acasă. Am fost total depășit. Ma bucur că am cunoscut-o pe Viviana, este o fată foarte puternică. Îmi doresc sa ne găsim liniștea, să ne găsim drumul, să construiesc lucruri alături de omul minunat de lângă mine. În Ferma am turnat temelia”, a spus George Burcea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

OMS cutremură Europa! Ce va fi după Crăciun? E cumplit

Cele mai bune chifle din lume. Rețeta lui chef Adi Hădean, încercată și recomandată de jurnalistul Pro Tv, Ovidiu Oanță! Sunt efectiv un vis

Viviana Sposub, declaraţie de dragoste pentru George Burcea, după ce a pierdut duelul cu eliminare: ”Simt să-ți zic că te iubesc!”

George Burcea a fost luat cu salvarea de la Ferma! Care ar fi motivul principal pentru care actorul a părăsit competiția

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies