Motivul pentru care o femeie a ales să aibă relații intime doar cu bărbați însurați: "Ador să fiu amantă"

O femeie din Marea Britanie se bucură și la vârsta de 47 de ani de statutul de amantă și...nu trăiește rău deloc.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

O femeie din Marea Britanie se bucură și la vârsta de 47 de ani de statutul de amantă și...nu trăiește rău deloc.
Gweneth Lee locuiește în Chelsea, unul din cartierele rezidențiale din Londra și se poate lăuda cu performanța de a deține statutul de amantă aproape 3 decenii.
Femeia are o singură regulă în viață: nu se implică în nicio relație de lungă durată, iar amantul ei trebuie să fie potent financiar și căsătorit. În rest, totul este permis.
Gweneth este mulțumită cu deviza ei de viață și refuză să întrețină relații intime cu bărbați singuri.
Femeia a dezvăluit în timpul declarațiilor oferite de curând că partenerii care își înșeală soțiile sunt mult mai atenți și se comportă mult mai frumos cu ea decât un tânăr care nu este implicat în nicio relație.

Citeste si: O escortă de lux a făcut un top al celor mai buni bărbați la pat, în funcție de ocupație. Ce spune profesia despre abilitățile sexuale ale unui bărbat

 

O dezamăgire în dragoste i-a schimbat percepția despre bărbați

fara descriere

Citeste si: Dana Săvuică, sexy în costum de baie, la 50 de ani! Şi-a făcut mai multe intervenţii estetice înainte de vacanţă!

 

Gweneth a încetat să se mai întâlnească cu bărbați singuri, dornici de o relație, când avea doar 19 ani. Atunci, ea suferise foarte mult după despărțirea de un băiat.
Șeful ei, observându-i starea de mâhnire, i-a spus ă nu trebuie să trăiască prea mult timp cu acele sentimente negative și că este foarte ușor să cucerească orice bărbat, fie el sărac, bogat, tânăr sau bătrân.
Și așa a început totul.
În ultimii 25 de ani, britanica s-a culcat cu peste 100 de bărbați însurați și potenți financiar cu vârste cuprinse îmtre 40-70 de ani.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate