Motivul pentru care Radu Vâlcan și Adela Popescu nu mai dorm împreună

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează un cuplu foarte frumos în showbizul românesc și sunt părinți grijulii.

Autor: A.V.

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt acum ”separați”, în dormitoare diferite, după ce a venit pe lume cel de-al doilea copil. Și nu, nu sunt ”separați” din motive conjugale, ci pentru grija pe care o poartă celor doi copii: Alexandru și Andrei.

Adela Popescu a povestit pasul important pe care l-au făcut vis-a-vis de creșterea celor doi copii, astfel că vedeta doarme cu Andrei la parter, iar Radu Vâlcan doarme cu Alexandru la etaj.

Citeste si: Dani Mocanu, spovedanie incredibilă din dosarul în care a fost acuzat că e ”pește”: ” Șpagă nu am dat, Am plătit doar 40.000 la avocat”

Citeste si: Magda Vasiliu, părăsită de iubit, la patru ani de când s-a mutat în Italia: “Este greu, dar ne descurcăm!”- bzi.ro

„O să vă spun un secret de la noi din casă: Alexandru doarme cu tati la etaj, iar eu dorm cu Andrei jos. Cu Alexandru este deja mult mai simplu, pentru că și-a cam făcut rutina de somn și știm să-l adormim, iar acum vrem să-i facem un ritual și lui Andrei și încercăm tot ce se poate: legănat, plimbat prin casă, cântecele, povești. Cred că, la un moment dat, săracul, se satură și îi pare rău de câtă strădanie depunem și se culcă. Să fiu sinceră până la capăt, copilul este extraordinar de cuminte.

Nu mi-am imaginat că o să am norocul acesta, în condițiile în care Alexandru se trezea de 3-4 ori pe noapte până la un an și 11 luni. Andrei are două luni și jumătate și deja doarme foarte multe ore pe noapte și e foarte cuminte. Mi-e și frică să vorbesc despre asta că, Doamne ferește, de mâine se schimbă treaba”, a mărturisit Adela, pentru libertatea.ro.

Citeste si: Cristi Mitrea, întâlnire emoționantă cu fiul lui! S-a lăsat cu lacrimi, după ce a trebuit să plece înapoi în Turcia, cu Andreea Mantea

„Noi ne vom muta, la un moment dat, în câteva luni, într-o altă casă și ne-am și propus ca în clipa în care ne mutăm, cel puțin Alexandru să aibă camera lui. Ăsta mic, Andrei, să facă totuși un an și jumătate să-l mutăm. E prea devreme acum. Îl țin lângă mine, mai ales că mi-am dat seama că mirosul acela de bebeluș dă dependență. Mă bucur mai mult acum, la al doilea copil, decât la primul.

La primul eram mai axioasă, mai precipitată, mai îngrijorată”, a mai spus vedeta.

Citeste si: Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare!

”Petrec mai mult timp cu băiatul cel mare, ca să nu devină gelos Apariția lui Andrei le-a adus Adelei și lui Radu bucurie și fericire, însă i-a dat și un pic peste cap, ținând cont că primul lor fiu, Alexandru, nu este destul de mare să conștientizeze că are un frate mai mic, care are nevoie și el de multă atenție. „Alexandru se poartă cu el în funcție de cum ne purtăm noi. Pentru el, noi suntem cei mai importanți, așa că și el trebuie să înțeleagă că el este cel mai important. Are timp suficient, în viitor, să înțeleagă că lucrurile se împart, mă refer la dragoste. În clipa asta suntem foarte atenți. Am grijă de fiecare dată ca Andrei să fi mâncat deja în clipa în care Alexandru ajunge acasă, astfel încât toată atenția mea, a noastră să se îndrepte către el. Mă joc cu el mai mult decât mă jucam până acum, Radu petrece mai mult timp decât petrecea până acum, tocmai ca să nu simtă apariția unui dușman, că pentru el asta este Andrei”, a încheiat Adela.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Dani Mocanu, spovedanie incredibilă din dosarul în care a fost acuzat că e ”pește”: ” Șpagă nu am dat, Am plătit doar 40.000 la avocat”

Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare!

Scrisoarea anonimă care l-a șocat pe Hamude, concurentul de la ”Puterea Dragostei”: ”Cunosc fetele în mare parte, acolo doar se joacă”

Horoscop Zilnic Sâmbătă 17 Aprilie 2021: Taurii vor avea parte de câteva discuții mai aprinse, Gemenii au o stare foarte bună în decursul zilei de astăzi

Se dau minim 3.000 de euro! Mii de oameni vor beneficia de acești bani. Documentele se depun până pe 29 noiembrie

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Cum vom intra în spațiile închise. Aceste documente vor fi obligatorii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies