Motivul pentru care Stefan Banica jr nu a venit la mormantul tatalui sau, de ziua marelui actor! Cantaretul nu lipseste niciodata in aceasta zi si nici de Sfantul Stefan!

Marele actor Stefan Banica ar fi implinit luni 80 de ani, insa fiul lui nu a putut ssa ajunga la cimitir pentru a aprinde o lumanare in memoria tatalui sau! Din nefericire pentru Banica jr, ziua tatalui sau l-a prins in acest an in turneu!

Distribuie pe:

fara descriereStefan Banica jr merge de fiecare data la cimitir de ziua tatalui sau si de Sfantul Stefan, asa cum ne-au povestit ingrijitorii din Cimitirul “Reinvierea” din Bucuresti! In acest an, insa, de ziua marelui actor, Banica jr s-a aflat in turneu si chiar pe data de 11 noiembrie, cand Banica Senior ar fi implini 80 de ani, cantaretul a sustinut un concert la Botosani!

fara descriereStefan Banica SeniorDe altfel, Stefan Banica jr se afla aproape toata luna noiembrrie in turneul national “Alerg printre stele”.

Marele artist Stefan Banica Senior a murit in 2005 si a fost considerat unul dintre cele mai mari talente romanesti, fiind un actor de comedie deosebit de apreciat, dar si un foarte bun muzician!

fara descriereMormantul marelui actor. Din pacate, fiul sau nu a putut sa-i aprinda o lumanare de ziua sa

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate