Motivul pentru care Theo Rose s-ar fi despărțit, de fapt, de Alex Leonte! Ce îi făcea fostul iubit, în ultimul an de relație?

Ar fi ieșit la iveală motivele pentru care Theo Rose a decis să rupă definitiv legătura cu fostul său iubit, Alex Leonte.

Autor: Mihaela Lucia

In articol:

Ruptura dintre Theo Rose și Alex Leonte, bărbatul alături de care a împărtșit bune și rele vreme de mai mulți ani, a venit ca un șoc peste fanii artistei, mai ales că totul părea că merge foarte bine între ei.

Cel care i-a luat locul în inima cântăreței este chiar Anghel Damian, regizorul serialului pentru care artista filmează. Recent, s-ar fi aflat și motivele pentru care relație de iubire dintre Theo Rose și nepotul lui nea Mărin nu a mai funcționat.

Theo Rose și Alex Leonte și-au spus adio după circa 5 ani de relație. Drumurile lor s-au separat, se pare, anul acesta, când artista a decis să-și caute fericirea în brațele altui bărbat, iar cauza ar fi fost chiar comportamentul fostului său partener.

Citeste si: Anghel Damian își aniversează ziua de naștere la malul mării. Câți ani împlinește iubitul lui Theo Rose

Presupusul motiv al despărțirii dintre Theo Rose și Alex Leonte

Se zvonește că, în momentul în care Anghel Damian a apărut în viața lui Alex Leonte, artista era ferm convinsă de faptul că își dorește altceva de la viață și că fostul ei iubit avea să facă, în scurt timp, parte din trecutul, conform Cancan.

Theo Rose ar fi avut parte de o relație toxică alături de Alex Leonte în ultimul an, așa că a decis să pună stop și să o ia de la capăt alături de Anghel Damian, fostul partener al actriței Lia Bugnar.  Artista ar fi luat decizia irevocabilă de a pune stop fostei sale relații după ce, mai multă vreme, ar fi tolerat comportamentul lui Alex Leonte. Mai exact, se vehiculează că nepotul lui Nea Mărin ar fi refuzat în nenumărate rânduri să se angajeze și să producă proprii-i bani, singura sursă de venit fiind chiar

Theo Rose.

Citeste si: “Cred că e foarte rănită.” Catinca Roman a răbufnit, după ce a auzit cuvintele spuse de Oana Roman la adresa ei- kfetele.ro

Pentru a-și masca cumva lipsa de „provider” în viața de zi cu zi, Alex Leonte ar fi început să meargă alături de fosta sa iubită la evenimentele la care ea trebuia să ajungă, în semn de susținere. Comportamentul toxic al bărbatului ar fi prins contur în luna august a anului trecut, atunci când ar fi decis că poate să-și vadă de viață fără să muncească, având-o alături pe Theo Rose care și în prezent produce sume frumoase lună de lună.

Motivele care au dus la despărțire nu s-ar opri aici, conform aceleiași surse menționate mai sus. Theo Rose ar fi fost motivată de o serie de probleme de comportament în ceea ce-l privește bărbat pentru a pune capăt relației definitiv. Se crede că acesta ar fi avut și probleme cu jocurile de noroc, dar și cu alcoolul, în urma consumului având chiar un comportament verbal abuziv la adresa fostei sale iubite.

Motivele despărțirii dintre Theo Rose și Alex Leonte! Nimic nu o mai putea întoarce din drum pe artistă

Citeste si: Care este motivul pentru care Anghel Damian s-a despărțit de Lia Bugnar. Tânărul regizor a început o nouă relație cu Theo Rose

Alex Leonte ar fi acceptat idila dintre Theo Rose și Anghel Damian 

În ciuda faptului că Alex Leonte ar fi știut de relația care se înfiripa ușor, dar sigur, între Theo Rose și Anghel Damian, ar fi fost de părere că nu este vorba doar de o aventură și că tot la el se va întoarce de fiecare dată, vehiculându-se că acesta fiind și motivul pentru care Alex Leonte și-a șters toate pozele cu Theo Rose de pe Instagram abia la scurt timp după ce au apărut în presă imaginile cu Anghel Damian și fosta sa iubită, dându-și seama că nu mai are nicio șansă să o întoarcă din drum, notează Cancan.

De asemenea, Theo Rose ar fi încercat de mai multe ori să-l readucă pe drumul cel bun pe fostul său iubit, propunându-i să-l ajute să-și deschidă o afacere de care se să ocupe. Chiar și în aceste condiții, Alex Leonte ar fi refuzat orice activitate care ar fi implicat munca. 

Aceeași sursă menționată anterior informează că Theo Rose i-ar fi spus fostului său partener să plece din apartamentul în care locuiau de mai mulți ani cu chirie, însă acesta ar fi refuzat de fiecare dată invocând motivul că nu se poate întreține de unul singur.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alina Sorescu, pregătită de un nou început, în plin divorț. A vorbit deschis despre asta: "Am simțit că e momentul!"

Theo Rose, reproșuri dure la adresa mamei sale: ”Nu ai știut să mă crești”. De ce-și găsește artista părintele vinovat pentru tot ce trăiește

Lia Bugnar s-a întâlnit cu Theo Rose și Anghel Damian la un eveniment! Ce a urmat a văzut toată lumea! S-a dus la artistă și a făcut asta în timpul unui interviu

Cu meserie are Tudor Parhon, fiul lui Carmen Tănase, după ce a renunțat la meseria de regizor. Cum a reacționat actrița când a aflat? „A terminat definitiv cu regia și teatrul”

Tragedia dimineții! Doliu imens. S-a stins unul din MARII ACTORI. A părăsit scena

“Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama

Exclusiv. Ipoteză șocantă despre moartea lui Nicu Ceaușescu! Jean Maurer: „Nu a fost o moarte firească...”. Video

Lia Bugnar s-a întâlnit cu Theo Rose și Anghel Damian la un eveniment! Ce a urmat a văzut toată lumea! S-a dus la artistă și a făcut asta în timpul unui interviu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies