Motivul pentru care Vârciu și Pepe nu mai sunt prieteni! Liviu a rupt tăcerea despre ruptura dintre ei

Liviu Vârciu și Pepe nu mai sunt prieteni! Vârciu a explicat cine i-a luat locul lui Pepe în viața lui.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

pepe si liviu varciu


In articol:

Liviu Vârciu și Pepe nu mai sunt prieteni!

Liviu Vârciu și Pepe au rupt prietenia după ani buni. Dacă înainte erau nedespărțiți, de ceva timp cei doi artiști nu mai sunt văzuți împreună. Cel mai bun prieten al lui Vârciu a devenit acum Andrei Ștefănescu.

Citeste si: Liviu Vârciu se pregătește să devină iar tată și a vrut să dea chiar el vestea: „Dumnezeu chiar are simțul umorului”

Motivul pentru care Vârciu și Pepe nu mai sunt prieteni! Liviu a rupt tăcerea despre ruptura dintre ei

Într-un interviu pentru un post de televiziune, Vârciu a explicat de ce nu mai este prieten cu Pepe.

liviu varciu il imita pe pepe

"Am ieșit din relația cu Ionuț (n.r. Pepe). Nu ne-am potrivit, m-a consumat foarte tare. L-am cunoscut ulterior pe Andrei, el mă iubește, mă trezește dimineața frumos. Pe el nu l-am văzut niciodată nervos. Defectele astea ale lui... Nu bea, nu face alte lucruri, dar îl iubesc așa cum e el. E al meu", a declarat Liviu Vârciu.

Vârciu a evitat să spună ce s-a întâmplat în relația lui cu Pepe și de ce nu mai sunt prieteni, însă există voci de pe piață care susțin că cei doi artiști ar fi ajuns să se contreze din cauza unei femei.

Pepe si Varciu au facut show la botezul fetitei Andei Adam! Toti invitatii s-au distrat de minune! Uite ce au facut cei doi buni prieteni in toiul petrecerii!

varciu si pepe canta

Atmosfera la botezul fetitei Andei Adam a fost animata de nume grele din industria muzicii. La party au cantat Alex Velea, Raluk, dar si Pepe si Varciu. Cei doi buni prieteni au "arestat" microfonul si au facut show. Liviu si Pepe au cantat impreuna melodia "Ochii tai", spre deliciul invitatilor de la botez care s-au distrat de minune in timpul reprezentatiei lor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate