Motivul real pentru care Cătălin Măruță și Alex Velea au rupt relația de prietenie! Prezentatorul TV a dezvăluit totul, în urmă cu puțin timp

Cătălin Măruță și Alex Velea au legat o prietenie ani buni, însă în urmă cu ceva timp, relația amicală dintre cei doi s-a terminat brusc. Care a fost motivul?

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Lumea showbiz-ului românesc a fost zguduită din temelii în urmă cu aproape un an, atunci când Antonia i-a adresat un mesaj destul de usturător prezentatorului TV, numindu-l ”îmbârligător”.

La scurt timp, logodnicul artistei, Alex Velea, a intervenit în micul scandal, acesta la rândul său, transmițându-i soțului Andrei câteva replici dure, pe internet.

Mai precis, la momentul respectiv, artista a fost extrem de deranjată, susținând chiar că nu mai poate suporta ca numelei ei și al lui Alex Velea să fie mereu menționate în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, mai mereu fiind subiectele principale în rubrica cu sosuri iuți, cei doi artiști crezând că soțul Andrei îi pune pe invitați, în mod special, să vorbească despre ei.

Așadar, la aproape un an de când Cătălin Măruță și Alex Velea s-au certat pe internet, prezentatorul TV a făcut o serie de dezvăluiri din spatele scandalului, explicând concret care ar fi fost motivul disputei.

Cătălin Măruță: „Alex credea că eu îi pun pe oameni să spună numele ei”

Soțul Andrei a făcut o serie de dezvăluiri recent, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, spunând astfel că el și Alex Velea au fost prieteni, însă totul s-a terminat între ei doi, din

cauza rubricii cu sosuri iuți, acolo unde invitații sunt nevoiți să răspundă la anumite întrebări, legate de personalitățile din showbiz-ul românesc.

Antonia, mesaj dur pe internet pentru cei care postează fotografii cu copiii ei: „Sunt suflete inocente, nu maimuțe”

Citeste si: Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit- kfetele.ro

Deoarece numele lui și al logodnicei sale, Antonia, s-a auzit destul de des în rubrica din emisiunea lui Cătălin Măruță, Alex Velea a considerat că prezentatorul TV îi pune pe invitați să le rostească numele frecvent, însă partenerul de viață al Andrei a explicat recent că nu a fost vorba de așa ceva niciodată, iar invitații îi menționau pentru că așa voiau ei.

„Deci, eu cu Alex Velea eram prieteni, dar totul s-a terminat din cauza rubricii sosurilor iuți. Alex credea că eu îi pun pe oameni să spună numele ei la aceste rubrici.

El nu înțelege că oamenii îl spun de la ei, nu sunt puși (n.red. de cineva).”, a dezvăluit Cătălin Măruță recent, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Ce i-a transmis Alex Velea lui Cătălin Măruță în urmă cu aproape un an

În urmă cu un an, atunci când Antonia s-a arătat deranjată de rubrica din emisiunea lui Cătălin Măruță și de faptul că invitații îi rosteau frecvent numele, artista a făcut un comentariu pe internet la adresa prezentatorului TV.

Citeste si: Antonia, după o relație lungă cu Alex Velea: „Secrete și minciuni!” Ce a spus după despre bărbatul din viața ei?

Așadar, la scurt timp a intervenit și Alex Velea, care i-a luat apărarea partenerei sale de viață, explicând în mediul online că, prezentatorul TV este lipsit de empatie, iar el interpretează un rol pentru a da bine în fața publicului său, făcând totul pentru bani.

„Vreau să te asigur la că la final nu voi fi lângă tine ca să ne strângem mâna, nu de altceva, dar eu am învățat în acești ani din ce ești făcut și că tu nu esti capabil de sentimente sincere sau de empatie reală, totul e o mască, e un rol pe care îl joci ca să dai bine și pentru bani. Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lcururile astea se pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine Mătălin Căruță”, a transmis Alex Velea la momentul respectiv.

Motivul real pentru care Cătălin Măruță și Alex Velea au rupt relația de prietenie! Prezentatorul TV a dezvăluit totul, în urmă cu puțin timp

Cătălin Măruță și Alex Velea

[Sursa foto: Facebook]

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

What’s UP, destăinuiri la “Teo Show”: “Așa mi s-a schimbat viața cu totul”

Modul bizar prin care Monica Bârlădeanu se menține în formă. De ce anume se ferește pentru a nu-și distruge frumusețea

Daniel Onoriu și-a făcut o nouă iubită, după ce a aflat că Isabela este într-o relație! Pilotul de curse nici nu vrea să mai audă de soția lui, până la divorț: "Ne-am...

Emoții împărtășite de o mare actriță! Cum se vede copilaria prin ochii femeii extraordinare de astăzi

Ungurii fac legea în România! Lovitură totală în inima Transilvaniei: România nu este...

„M-am umflat tot.” Cum s-a afișat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare. Greșeala pe care a făcut-o în vacanță

RĂZBOIUL MONDIAL, MAI APROAPE decât credeam. Viitorul lumii se decide la primăvară, în Ucraina

Daniel Onoriu și-a făcut o nouă iubită, după ce a aflat că Isabela este într-o relație! Pilotul de curse nici nu vrea să mai audă de soția lui, până la divorț: "Ne-am...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies