Motivul șocant pentru care s-a sinucis medicul Silviu Cosmin Moldovan. Soția lui a recurs la același gest șocant în urmă cu câteva luni

Motivul șocant pentru care s-a sinucis cunoscutul medic Silviu Cosmin Moldovan s-a aflat abia după moartea lui.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Medicul din Târgu-Mureș s-a sinucis la vârsta de 44 de ani și a lăsat în urmă doi copii orfani de mamă și de tată. Înainte ca bărbatul să recurgă la gestul șocant, i-a lăsat un bilet de adio fiului cel mare care a anunțat oamenii legii, însă a fost prea târziu.

Citeste si: Laurette vorbește despre rasism! Umilințele cumplite la care a fost supusă!

Citeste si: Povestea impresionantă a unui medic de succes care a fost abandonat pe calea ferată și a trăit în orfelinat

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare! Mama lui Augustin Viziru a suferit un accident vascular!: "Totul s-a întâmplat în urmă cu aproape cinci ani"! Ce a simțit femeia și acum la accidentarea fiului ei la Survivor România

Medicul din Târgu-Mureș a scris un bilet de adio pentru fiul cel mare, însă băiatul nu a mai putut să îl oprească

Medicul Silviu Cosmin Moldovan s-a spânzurat în casa din comuna Livezeni, județul Târgu-Mureș, după ce soția sa s-a înjunghiat în propria mașină în urmă cu câteva luni.
Se pare că el a tot căutat răspunsuri după ce soția lui s-a sinucis și pentru că nu a putut trce peste pierderea celei care a plecat de lângă el din senin, a recurs și el la același gest necugetat.

fara descriere

"Despărţirea de soţie, în componenţa asta tragică existenţială, prin sinucidere, este puternică mai ales în cazul soţilor care au deplinătatea facultăţile de gând, de fapt, de culise comportamentală. Dar cred, fără zăbavă, că în interiorul conştiinţei acestui invid au existat provocări pe care ambii le-au luat în mormânt.", a declarat un psiholog criminalist, conform observator.tv.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a afla exact care au fost cauzele sinuciderii bărbatului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate