Motivul șocant pentru care un antrenor de fotbal a murit în izolare. Greșeala pe care mulți au făcut-o în pandemie: „Stătea câte 6-7 ore”

Un antrenor de fotbal în vârstă de 24 de ani a murit dintr-un motiv absolut șocant în timpul izolării la domiciliu.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Motivul șocant pentru care un antrenor de fotbal a murit în izolare


In articol:

Nimeni nu ar fi crezut că un obicei pe care îl practică majoritatea oamenilor ar putea duce chiar la moarte. Este vorba despre cazul șocant al lui Louis O'Neill care a intrat în concediu în martie și a devenit un pasinat al jocurilor video. Tatăl lui a povestit că tânărul a stat atât de mult în fața calculatorului, încât s-a îmbolnăvit.

„În data de 3 iunie s-a întâmplat ceva oribil. Fiul meu drag, Louis, a murit. Nu a fost ucis de virus, ci din cauza virusului. Viața lui tânără s-a năruit într-o clipă. Este devastator… după ce am văzut cum s-a stins copilul meu, viața este un iad. Nenorocita de izolare. După ce a fost pus în concediu, el a început să se joace pe calculator. Orele au zburat și nu aș fi crezut niciodată că se va alege cu cheaguri de sânge la picioare. A murit pur și simplu.

24 de ani. Cine îi avertizează pe tineri? Cine îi avertizează pe ceilalți? Nimeni. O fac eu. Fiul meu va trăi prin avertismentele mele”, scris tatăl îndurerat pe contul lui de Facebook, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Favorita lui Cătălin Scărlătescu și-a găsit de lucru! Ce prestează acum Bad Angie

Antrenorul de 24 de ani ar fi putut salvat 

Într-un interviu acordat celor de la BBC Three Counties Radio, Stanley a declarat că fiul său era bucuros de concediu și dorea să se bucure de timpul liber. Jocurile video l-au hipnotizat și petrecea câte „6-7 ore pe zi, cu mici pauze” în fața calculatorului. Așa cum a declarat chiar tatăl lui. Bărbatul a mai povestit că fiul lui se îngrășase enorm.

Descoperirea tragică a morții a fost făcută chiar de mama lui, chircit în capătul scărilor, ultimele sale cuvinte fiind: „Tată, ce se întâmplă cu mine?”

Citeste si: Fostul iubit al Andreei Mantea și-a găsit sufletul pereche: „Să găsiți pe cineva care se uită la voi...” FOTO

Motivul șocant pentru care un antrenor de fotbal a murit în izolare

Apropiații spun că tragedia ar fi putut evitată de către medici.

Citeste si: Tânăr din Iaşi, însoţitor de bord, găsit spânzurat într-o pădure

„Tragedia putea fi evitată. Asta doare cel mai mult. Acestea sunt victimele ascunse ale stării de urgență. Boris Johnson a anunțat că unii dintre cei dragi vor muri, mi-a zis într-o zi fiul meu. A considerat acest lucru de-a dreptul îngrozitor”, a conchis tatăl îndurerat al lui Louis.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate