Motociclistul care l-a distrus pe Mircea Badea este unul dintre cei mai slabi luptători din România! Teo Emi a fost pe locul 347 din 424 sportivi de kickboxing!

E clar că motociclistul care l-a distrus pe Mircea Badea nu este un sportiv de top.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Fanii nu ştiu că motociclistul care l-a distrus pe Mircea Badea e un sportiv mediocru. Teo Emi l-a pus la podea pe Badea în doar 5 secunde, lăsând senzaţia că este un uragan în ring. El a susținut că a obținut o medalie de bronz la Campionatul Mondial de Muay Thai din Bangkok – Thailanda 2017, că este campion balcanic Sanda Wu-Shu (2015), și de patru ori campion național Muay Thay și campion Wu-Shu.

Citeste si: Prima apariție TV a lui Mircea Badea, după ce a fost făcut K.O. de Teodor Emi, în public

Citeste si: ”Călăul” lui Mircea Badea, prieten la cataramă cu bodyguardul român ucis la Londra! ”Am ținut peste 100 de bătăi fără să pierdem”

Citeste si: ”Călăul" lui Mircea Badea s-a antrenat cu o legendă a luptelor din Thailanda! Teodor Emi l-a făcut KO pe prezentator în 5 secunde

Motociclistul care l-a distrus pe Mircea Badea. Teo este legitimat la clubul Kyioday 

Cu toate acestea, Teo Emi nu se află în elita sporturilor de contact din ţară. Într-o ierarhie întocmită de Federaţia Română de Freestyle Kickboxing, numită clasament sportivul anului pe 2017, Teo, care era legitimat la clubul Kyioday, figurează abia pe locul 347 din 424 de luptători luaţi în calcul! (vezi care sunt cele mai tari glume cu Mircea Badea după ce a fost făcut KO de motociclist)

Motociclistul care l-a distrus pe Mircea Badea: "Am avut meniscul ciupit, lichid la genunchiul drept" 

În clasamentele interne, motociclistul care l-a distrus pe Mircea Badea stă prost. Nici 2018 nu a fost prea bun pentru Teo Emi, el dezvăluind anunța că a avut un an extrem de dificil, plin de accidentări. „Făcând o retrospectivă, în ultimul an am avut meniscul ciupit, lichid la genunchiul drept, mâna stangă ruptă, dar m-am antrenat în tot acest timp fără oprire alături de elevii mei. Rezultatele s-au vazut în toamna asta, când am reuşit să câştig centura circuitului pro Absolut Fight în fix un minut”, a declarat Teo Emi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: