Motociclistul care l-a snopit in ring pe Mircea Badea, reactie dura in cazul criminalei de la metrou! "Rupeti picioarele criminalilor sau macar puneti mana pe ei si sunati la politie"

Teodor Tedi Emi este sportivul care l-a provocat in 2014 pe Mircea Badea la o bataie in ring, iar vedeta tv a incasat atunci o bataie zdravana.

Autor: C.L.

Luptatorul s-a retras de ceva timp din sportul profesionist si si-a deschis propria sala unde-i antreneaza pe cei care vor sa invete sportul de contact. Cazul crimei de la metrou, din urma cu doua zile, l-a revoltat pe Teodor Tedi Emi, care a transmis un mesaj dur.

“Sper doar sa fac lumea constienta de gravitatea situatiei, iar sfaturile mele de mai jos poate o sa previna astel de gesturi sau sa salveze niste vieti.


1. Faceti sport constant. Sportul iti mareste forta si reflexele. O javra din asta nebuna sigur este certata cu sportul, din cauza lipsei de autodisciplina, deci veti avea un avantaj important in fata lor.
2. Ati patit ceva de genul, daca scapati cu viata trebuie sa-i administrati o bataie sora cu moartea javrei, trebuie calcata pe cap pana lesina, apoi sariti pe genunchi sa nu mai poata sa mearga. Multi nebuni o fac pe nebunii, o bataie sora cu moartea e cel mai bun tratament. Asa am dezvatat o boschetara care imi rupea constant cablurile de Internet motivand ca stau in blocurile ei. Dupa doua batai potrivite imi evita si in ziua de azi (dupa 4-5 ani) casa.

Stiu ca in ziua de azi criminalul va poate reclama la politie, dar intr-o situatie ca asta el e acuzat de tentativa de omor, iar voi maxim de vatamare corporala, oricum aveti multe circumstante atenuante: legitima aparare, iar duritatea bataii administrate se poate motiva prin panica de moment. El va iesi mai sifonat deci isi va retrage plangerea.
3 Daca asistati la asa ceva nu stati nepasatori, rupeti picioarele criminalilor sau macar puneti mana pe ei si sunati la politie si ramaneti ca martori, puteti sacrifica doua ore la declaratii pentru asa

ceva. Nepasarea va poate costa scump, poate veti urma voi sau persoane iubite.
O vina morala poarta toate persoanele agresate in trecut de nebuna boschetara care nu au luat nici o masura.”,
a spus Teodor Tedi Emi.

 

Teodor Emi este sportivul care in urma cu doi ani l-a provocat pe Mircea Badea la o bataie in ring, dupa ce vedeta il jignise in cateva randuri.

Badea nu a rezistat tentatiei si a acceptat provocarea, insa a fost facut K.O. din prima repriza. Imaginile din ring, in care Mircea Badea cadea sub ploaia de pumni dati de sportiv, au facut senzatie pe Internet, chiar daca vedeta TV a incercat sa faca “pe viteazul” si a spus ca s-a prezentat onorabil in fata unui luptator de K1. Dupa meci insa, cei doi nu si-au dat mana ca doi adevarati sportivi si nici nu au trecut peste “razboiul rece” declansat. 
 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies