Motorul de căutare Flatfy a lansat un catalog de imobiliare noi: câte locuinţe noi se construiesc în România? NEW.Flatfy.ro – toate ofertele de pe piaţa imobiliarelor noi într-un singur catalog!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Motorul de căutare a lansat un catalog unic cu imobiliare noi din România. Chiar acum există posibilitatea de a vedea 1250 propoziţii de Ansambluri Rezidenţiale şi case de la 495 de Dezvoltători, precum şi din alte regiuni ale ţării, care se construiesc sau deja sunt finisate.

Majoritatea oamenilor cumpără  locuinţă o singură dată în viaţă şi acest fapt este un pas important şi responsabil pentru fiecare.

Flatfy face sondaje regulare şi cercetări, pentru a înţelege mai bine dorinţele şi grijile cumpărătorilor înainte de a cumpăra locuinţele proprii. De aceea produsul - IT poate să fie de folos în acest caz. Cu privire la unele întrebări şi probleme, pe care le-am clarificat în prezent, vă povestim mai jos.

Dintre ce alegem?

Principală problemă a cumpărătorului este lipsa de experienţă în cumpărarea locuinţei, ce implica in sine o mulţime de întrebări. Prima întrebare este lipsa informaţiilor structurate. Studiind informaţiile despre complexele rezidenţiale pe site-urile dezvoltătorilor, cumpărătorii des evidenţiază caracterul publicitar. Pentru a afla câte apartamente sunt în bloc, din ce materiale sunt construiţi pereţii, ce infrastructură este în complex, ce puncte de interes se află în jurul complexului locativ şi altele. Luand în considerare toate aceste aspecte si date e nevoie de o cercetare amanunţită apelând la ajutorul forumurilor şi altor surse,dar cu toate acestea e nevoie de mult timp liber.


A doua problemă este, că site-urile dezvoltătorilor sunt diferite. Nu este atât de simplu sa compari două imobile în stadiul construcţiei de la diferiţi dezvoltători.
Anume pentru aceasta, echipa deja a găsit toate Ansamblurile Rezidenţiale şi a structurat informaţiile despre ele. Vă rămâne numai să selectaţi şi să comparaţi!
Ce am reuşit sa facem – 1250 proiecte în Romania de la 495 de Dezvoltători sunt deja afişate pe un singur site!

 

Unde

se construieşte acest imobil?

Studiind necesităţile cumpărătorilor imobiliarelor noi, am clarificat că investitorii în primul rând acordă atenţia asupra costului şi locaţiei imobilului.
In ce priveste locaţia, sunt două probleme, oamenii sau ştiu sigur unde doresc să locuiască (de exemplu, copiii frecventează o şcoală din zona, părinţii locuiesc în apropiere şi doresc achizitia locuintei numai în acel sector) sau de exemplu nu sunt decisi unde vor să locuiasca, şi vor să înţeleagă în ce loc este mai bine.


Noi oferim posibilitatea de a căuta şi selecta . Aici veţi putea uşor să remarcaţi, ce şi unde se construieşte, ce fel de densitate a construcţiilor este, ce se află în vecinătate, ce şcoli, grădiniţe şi parcuri sunt, care este infrastructura zonei, ce mijloace de transport sunt, ş.a.

 

Vreau să achiziţionez un apartament în aceasta zona, dar nu ştiu dacă pot?

După ce s-au decis cu locaţia, oamenii încep să se gândească, dacă le ajung bani pentru achiziţionare. Pentru a răspunde la această întrebare, noi am specificat preţul minim pentru un metru pătrat  pentru fiecare Ansamblu Rezidenţial din catalog, în parte. Conform acestui preţ, desigur,  nu există întotdeauna posibilitatea de a afla preţul total al unui anumit apartament concret, dar el permite selectarea Complexului Locativ şi oferă posibilitatea de a înţelege că acest imobiliar este scump pentru mine,  dar acesta merită de a fi  luat în considerare, deoarece eu pot să-mi permit financiar să cumpăr un apartament de 75 de metri pătraţi.
Deci, costul celor mai ieftine apartamente din Bucureşti începe de la 500 de euro pentru un metru pătrat,  preţul locuinţelor de elită începe de la 1050 de euro pentru un metru pătrat.
În viitor, la solicitarea utilizatorilor, planificăm să aprofundăm informaţiile privind costul, concretizând până la preţul apartamentelor întregi în parte. Pentru acest lucru, este nevoie să cooperăm mai intens cu dezvoltătorii şi vânzătorii de bunuri imobiliare şi aşteptăm cu nerăbdare o colaborare rezultativă din partea lor.

Cum rămâne cu riscurile, doar aceasta va fi o investiţie majora?

Piaţa imobiliarelor noi este o investiţie mare, 50% din apartamentele noi cumpărate sunt achiziţionate la stadiul fundaţiei sau când blocul este în stadiu de construcţie. Anume aceasta este cauza şi riscul de a rămâne fără banii investiţi şi fără locuinţa achiziţionată. In jumătate din cazuri oamenii preferă cumpărarea unei locuinţe de pe piaţa secundară decat achiziţionarea unui apartament într-un bloc nou.
Noi nu putem oferi garanţii că blocul va fi construit, dar garantăm la maxim cele mai obiective informaţii de pe site-ul nostru. Pentru realizarea acestui lucru, avem un departament de content-manageri şi jurnalişti-analitici.
Dar totuşi, pentru, ca utilizătorul să poată evalua mai bine "riscurile investiţionale" - am adăugat în catalog nu numai proiecte "active”, dar şi cele finalizate. Pe fiecare pagină a Dezvoltătorului există posibilitatea de a face cunoştinţă cu  informaţiile despre Compania ce se ocupa de construcţia blocului, de cât timp există compania, câte proiecte are acum în stadiu de construcţie şi câte deja sunt finalizate

 

Oare este convenabil aşa?

Imobiliarele New.Flatfy.ro poate uşor fi accesat de pe toate dispozitivele: la calculatorul personal, tabletă жi telefon mobil. Stand acasă împreună cu soţia / soţul, relaxandu-va după o zi grea de munca luaţi-va un pahar de vin şi împreună alegeţi locuinţa de vis folosind ecranul mare al calculatorului. După aceasta, adăugaţi Ansamblurile Rezidenţiale care va sunt pe plac - în „favorite” şi pe viitor veţi primi actualizări despre aceste proiecte pe telefonul mobil, inclusiv ştiri de la dezvoltatorii lor.
De asemenea, am lansat  prima aplicaţie mobilă cu imobiliarele noi din România - pentru utilizatorii de smartfonuri şi tablete pe Android. Mai amănunţit despre aplicaţie, citiţi pe Google Play Market.

Ce se aşteaptă în viitor?

Atunci când adaugăm informaţii noi pe catalog, suntem mereu interesaţi de ce işi doresc utilizătorii noştri, de ceea ce au nevoie. De exemplu, chiar acum pe site-ul nostru  avem lansat un sondaj, pe baza rezultatelor căruia vom corecta ceea ce va apărea în catalog în viitorul apropiat şi la ce vom acorda mai multă atenţie.
Deja acum putem spune că foarte în curând vom lansa câteva caracteristici cerute de utilizatorii site-ului şi vom extinde datele disponibile pe site despre piaţa imobiliare Româna.

Sunteţi gata să cumpăraţi un apartament nou într-un bloc nou construită în Bucureşti? Alegeţi opţiunile potrivite chiar acum pe !

New.Flatfy.ro - o alegere confortabilă a imobiliarelor noi din România!

Vă amintim, că  este un serviciu online pentru alegerea apartamentelor. Sistemul de căutare Flatfy colectează toate anunţurile de vânzare şi chirie a locuinţelor şi oferă posibilitatea de a alege confortabil locuinţele pe un singur site, dintre toate ofertele de pe piaţă. Flatfy operează în 37 de ţări, în 2016 proiectul a fost lansat în România şi la 30 martie 2018 a fost lansat catalogul de imobile noi, iar în octombrie 2017 a fost lansat catalogul similar de blocuri noi în Moldova .

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Interlopul român împușcat în SUA ducea o viață de nabab! Cum se plimba liderul clanului Sadoveanu pe străzile din Los Angeles cu muzica la maxim într-un BMW decapotabil de...

Pașaportul de vaccinare, adoptat oficial de Islanda! „Obiectivul este de a facilita circulaţia între ţări”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Cutremur total în Europa! Se închide totul? Anunț major de la Comisia Europeană

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Omul care i-a înfipt un cuțit în spate lui Ceaușescu. Erou sau trădător

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies