Vedete

Mr.Vik a lucrat pentru noul videoclip cu actrita lui David Bisbal! Video

Mr. Vik e pus pe treaba si a scos un single si un videoclip noi-noute, numai bune pentru vremea de afara, dar si de ascultat la acest inceput de vara!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Mr.Vik a lucrat pentru noul videoclip cu actrita lui David Bisbal! Videoicon photo

Si pentru ca “reteta” sa fie reusita, nu doar melodia suna bine, ci si actrita care a jucat in productie este una de succes, mai precis Carolina Benitez, una dintre preferatele lui David Bisbal. 

“Sunt mandru sa va prezint primul meu single pe anul 2018, “Maria x Bella x Habibi”. Pot sa spun ca este o piesa de dragoste, care a venit de la sine, fara prea multe calcule si socoteli! Dupa cum v-am obisnuit in acelasi stil caracteristic BALKATRON. Subiectul piesei este Maria, ea reprezinta eternul feminin si este iubirea adevarata pe care o cauta orice barbat. Filmarile au avut loc in Barcelona cu ajutorul echipei Viga Industry, Gabriel Stefanics si tin sa-i multumesc pe aceasta cale pentru sprijinul acordat. Am realizat doua videoclipuri impreuna cu Claudiu Stan (Claudiu Vision) in cele 4 zile  petrecute in Spania! Ne-am simtit extrem de bine in Barcelona, eu unul m-am indragostit iremediabil. A fost o experienta numai buna de pus pe repeat! Cea care a interpretat-o pe Maria este frumoasa actrita si fotomodel de origine braziliana - Carolina Benitez, ea avand roluri in videoclipurile unor artisti consacrati precum David Bisbal, Sergio Salma, Pachito Alonso si filme precum “El Comisario”, “Sagrada Familia”, “La Riera”, spune Mr.Vik.

Single-ul “Maria x Bella x Habibi” by Mr.Vik este lansat in colaborare cu Sprint Music.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune