Mugur Isărescu a vrut să îşi doteze crama din fonduri europene! Guvernatorul BNR a cerut o sumă uriaşă, dar a primit un răspuns incredibil!

Acum aproape 10 ani, Mugur Isărescu a vrut să îşi doteze crama din fonduri europene, dar proiectul său a fost refuzat.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

În 2009, Mugur Isărescu a vrut să îşi doteze crama din fonduri europene. Guvernatorul BNR deţine firma "SC Măr SRL", prin care îşi derulează afacerile cu vinul comercializat cu eticheta Casa Isărescu. Vinul este produs într-o cramă din Drăgăşani, aflată pe proprietatea viticolă de 40 de hectare, unde se produc 150.000 de sticle pe an. (vezi ce au furat hoţii din via lui Isărescu )

Mugur Isărescu a vrut să îşi doteze crama din fonduri europene. Proiectul său s-a numit “Dotări tehnologice cramă vinificaţie”

Isărescu a vrut să aibă o cramă la cel mai înalt nivel din punct de vedere tehnic. De aceea, "SC Măr SRL" a depus un proiect de finanţare la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, care acorda banii din fonduri europene. Firma a solicitat 409.821 lei (aproximativ 100.000 de euro la cursul din acel an) pentru “Dotări tehnologice cramă vinificaţie”, dar proiectul a fost respins, figurând pe lista proiectelor neselectate din lipsă de finanţare.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată sala de degustări de vin de la pensiunea lui Mugur Isărescu! Lângă mesele unde se aşază băutorii se află un pian şi un violoncel pentru concerte de muzică clasică!

Gigi Becali l-a desfiintat pe Mugur Isarescu pentru ca guvernatorul BNR nu i-a dat aprobare sa isi deschida o banca: “E omul ciumei rosii si al masoneriei! Isarescu este un...

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop 19 Ianuarie 2021: astazi Balantele au parte de vesti bune

Tragedia momentului în România! A fost răpusă de Covid la doar 41 de ani. Greşeala imensă pe care a făcut-o

Adelina Pestrițu, iubita lui Gabi Bădălău, cel cu care ar urma să se căsătorească Bianca Drăgușanu. Lista vedetelor cu care acesta a avut relații

Alertă de gradul zero la Capitoliu! Aripa de vest a fosr evacuată

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies