Municipiul Constanța intră în scenariul roșu! Rata de infectare cu COVID-19 a depășit 3 la mia de locuitori

Constanța intră în scenariul roșu, după ce rata de infectare cu coronavirus a depășit 3 la mia de locuitori!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Municipiul Constanța intră în scenariul roșu, după ce rata de infectare cu coronavirus este de 3,16 cazuri la mia de locuitori. În ultimele două săptămâni, la nivelul întregului municipiu, au fost raportate în total 981 de cazuri noi. La nivelul județului Constanța rata de infectare a ajuns la 2,65 cazuri la o mie de locuitori după ce, în ultimele 24 de ore, au fost raportate 173 de noi cazuri COVID-19.

În fața Prefecturii Constanța a fost organizat un protest faţă de vaccinare.

Citeste si: Revine carantina de weekend! Șapte localități din Ilfov sunt deja pe lista roșie. Rata de infectare a depășit 6 la mia de locuitori

" Astăzi, 24 septembrie, rata de incidenţă pentru municipiul Constanţa este 2,98. Sunt pe muchie de cuţit, în pragul instituirii unor măsuri nelegale care restrâng drepturi şi libertăţi. Certificatul de vaccinare nu va speria covidul, dar va lovi din nou în economie şi în buzunarele noastre! Mai bine de 70% dintre cetăţeni NU s-au vaccinat! Cum îşi imaginează guvernanţii că va funcţiona economia cu un procent atât de mic de vaccinaţi? Se apropie şi iarna, care se anunţă a fi una foarte grea, din cauza facturilor la utilităţi. Mai mult, acest certificat verde, sanitar sau cum îl numesc guvernanţii NU este prevăzut în lege!

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Toată lumea le spune: partidele de opoziţie, CNCD, întreaga societate civilă, dar la CNSU şi Guvern nu se audeѻ, este mesajul celor care se declară împotriva vaccinului. Certificatul de vaccinare este doar o altă formă de carantină şi de constrângere a cetăţenilor să se vaccineze. În România, libertatea de a alege NU mai există.

De fapt, în ţară avem acum doar două mari îngrijorări: Congresul domnului Florin Cîţu şi certificatul de vaccinare. REFUZĂM să fim cobai! Astfel, pentru drepturile şi libertăţile civile invităm constănţenii la PROTEST! SÂMBĂTĂ si DUMINICĂ, 25 si 26 SEPTEMBRIE, ORA 18:00, INSTITUŢIA PREFECTULUI CONSTANŢA!", este mesajul care îndeamnă la protest.

Citeste si: Coronavirusul continuă să facă ravagii și printre tineri. Un bărbat, în vârstă de 26 de ani, și-a pierdut viața din cauza infecției cu SARS-COV-2

Alte localități din județul Constanța, în scenariul roșu

Alte 11 localități din județul Constanța sunt în scenariul roșu: Medgidia- 3,33 la mie, orașul Ovidiu- 3,05 la mie, orașul Techirghiol- 3,95 la mie, Adamclisi- 5,91 la mie, Chirnogeni- 4,68 la mie, Costinești- 4,61 la mie, Cuza Vodă- 4,05 la mie, Ghindărești- 3,01 la mie, Independența- 4,82 la mie, Topalu- 3,5 la mie, Tortoman- 3,72 la mie.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Când trece România la ora de iarnă în 2021. Ceasurile se vor da cu o oră înapoi: 04:00 devine ora 03:00

Bilanț coronavirus, 25 septembrie 2021! Un nou record negativ al infectărilor! Peste 7.600 de cazuri au fost raportate

Florin Salam, reacție bombă când un reporter l-a întrebat dacă s-a vaccinat: „Crezi că eu vreau să o mierlesc ca tine?!”

Horoscop Zilnic Marţi 19 Octombrie 2021 Săgetătorii vor avea parte de sprijinul celor apropiaţi pentru a ieşi din impas

PFIZER dă lovitura în Europa! Au schimbat FORMULA VACCINULUI. Ce conține în el

DIVORT fulger showbiz! Erau cel mai frumos cuplu. Toata lumea este in stare de soc

Liviu Dragnea a dezvăluit taina lui Iohannis. Sunt implicate nume mari din politică

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies