Musty de la Survivor România, față în față cu tatăl lui Albert Oprea: „Nu poate să treacă peste...”

Musty a părăsit competiția Survivor România, după ce a fost nominalizat de Albert Oprea.

survivor romania
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Musty a fost eliminat de la Survivor România, după ce a fost nominalizat de către colegăul său, Albert Oprea. Deoarece nu a fost votat de către telespectatori, Musty a părăsit competiția. Încă aflat în Republica Dominicană, Războinicul a avut o intervenție video în emisiunea Teo Show.

În platou s-au aflat fratele lui Musty, Kamara, și tatăl lui Albert Oprea.

Întrebat dacă este supărat pe Albert pentru că l-a nominalizat, Musty a oferit următorul răspuns: „Nu, nu sunt supărat pe el. Pe moment am simțit și eu că nu l-am luat în brate precum i-am luat pe ceilalți Mă bucur că a rămas în concurs. Sper să se împace cu toată lumea, nimeni să nu fie supărat pe el. După ce au plecat unele persoane din competiție, cu care el se înțelegea, după ce a plecat Alin, el cumva s-a simțit pierdut. Nu își găsea locul lui. Am încercat de multe ori să vorbesc cu el, să încercăm să îl apropiem. A fost greu pentru că el era de la început apropiat de alte persoane. Eu chiar sper din suflet să se stabilească el emoțional și cu anumite gânduri”.

survivor romania
Musty, față în față cu tatăl lui Albert Oprea [Sursa foto: Captura Video]

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Tatăl lui Albert Oprea, despre comportamentul fiului său la Survivor România

După expresiile sale, tatăl lui Albert Oprea este de acord că fiul său s-a izolat față de ceilalți concurenți după plecarea Războinicilor de care se apropiase.

Tatăl concurentului a spus că a fost foarte afectat de plecarea lui Lucian Barbu, iar apoi a lui Alin Sălăjean.

„Prima oară l-a afectat plecarea lui Lucian Barbu. Atunci a avut o mică cădere. Și-a mai revenit puțin, apoi prietenia lui cu Alin Sălăjean. Iată că s-a întâmplat necazul, a plecat din cauza unor probleme de sănătate și după s-a distanțat puțin de grup. S-a simțit puțin marginalizat.

Problemele care s-au ivit acolo în junglă, cel puțin cu Sorin. El nu poate uita, nu poate să treacă peste, iar Sorin nu vrea să trăiască prezentul”, a mărturisit tatăl lui Albert. 

Citeste si: Kamara, dezvăluire incredibilă: ”Mi-ar fi plăcut să mă lupt cu Musty la Survivor! I-aș fi făcut praf pe Zanni și pe Sebastian”

Musty a intervenit și i-a transmis tatălui lui Albert că nu este de acord cu ceea ce a spus și că nu există tensiuni între Războinici din cauza nominalizărilor. „N-a fost vorba că Sorin n-a putut să treacă peste. Nu sunt de acord cu dumneavoastră. Vreau să vă zic că nu se arată nici 10% din ce trăim noi acolo. Sincer, problemele au fost total altfel. Cu siguranță n-au fost problemele de nominalizare între mine, Albert sau Sorin. Nu aveam o afinitate cu Albert precum aveam cu alții. Nici el nu avea afinitate cu mine, dar nominalizarea era total de înțeles. Era logic să mă nominalizeze pe mine în momentul în care eram ultimul de la coadă”, a explicat Musty de la Survivor România.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV Simona Hapciuc, declarații despre Culiță Sterp de la Survivor România! „Culiță e parșiv și răutăcios! Mă făcea proastă și...”

Mama lui Jador nu-i ascultă muzica! Motivul este incredibil: ”Mie nu-mi place ce face el”

Ana Porgras, bătută la antrenamente? ”Mă afectau acele episoade...”! Ce spune Faimoasa de la Survivor despre metodele dure folosite de Bellu și Bitang?

Alex Bodi, despre florile trimise Biancăi: „Este adevărat că i-am trimis flori”

Doliu în România! A murit un mare artist. Avea doar 43 de ani. Tragedie în muzică

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies